Полтъргайст / Poltergeist (2015)

4.949 950 votes
Актьори
Rosemarie DeWitt, Jared Harris, Sam Rockwell
Режисьор
Gil Kenan
Сценарист
David Lindsay-Abaire
Снимки
Canada, Ontario, Toronto, Port Lands, Pinewood Toronto Studios
Жанр
Ужаси
Година
2015
Премиера
22 Май 2015
Държава
USA, Canada
Продължителност
93 мин.
Трейлър на Полтъргайст / Poltergeist (2015)
5 / 5 - 1 vot
4184
8
4
Присъединете се към YouTube канала ни

Полтъргайст е римейк на класически филм на ужасите от 1982 г. В римейка едно семейство става жертви на зъл дух.

Действия в Полтъргайст
В повечето филми призраци са прозрачни същества, които могат да се движат и да виждат, какво се случва около тях но не могат да докоснат нищо, защото те преминават през всичко. Полтъргайсти, обаче са съвсем различен калибър и това което ще научи за тях семейството Bowen, ще бъде по трудния начин.
Семейството Bowen трябва да се премести в нов град, след като Ерик Боуен (Сам Рокуел), мъжа в семейството, е загубил работата си. Но в новата къща изглежда, че се случват странни неща и съпругата на Ерик, Ейми (Розмари Деуит) смята скоро да се опитва да говори с мъртвите. Накрая когато дъщеря им Madison (Kennedi Clements) изчезва по мистериозен начин семейството изпада паника. Като последна надежда се явява парапсихолог, за да разследва мистериозното изчезване на Madison. Заедно със семейството се опитват да обяснят странните и зловещи събития, които се случват в къщата, за да се сложи край на кошмара на семейство Bowen
Зад кадъра и информация за Полтъргайст 2015
Римейк на Полтъргайст е от култовия режисьор Сам Рейми (Evil Dead) , ойто стои зад проектите Monster House, City of Ember. Оригиналният полтъргайст 1982 е бил съставен и продуциран от Стивън Спилбърг.

Новото издание на Полтъргайст е заснето в Канада. Сценарият е написан от Дейвид Линдзи, които е автор на филмите Мастилено сърце, Чудната петорка.

Добави ревю