Капитан Марвел 2

Зловеща семейна история: Деликатен Сезон 12 (2023)

American Horror Story
8333 хил. гласа
Актьори
Emma Roberts, Cara Delevingne, Kim Kardashian
Сценарист
Halley Feiffer
Снимки
New Orleans, Louisiana, USA
Жанр
Sci-Fi, Драма, Ужас
Година
Премиера
Държава
САЩ
78
Актриса Анна не може да забременее, което я навява на мрачни мисли и усеща зловещо присъствие около себе си.

Актриса Анна (Ема Робъртс) иска да създаде семейство. Но всеки опит да забременее се проваля. Тя не може да се отърси от усещането, че някой си играе жестоко с нея и иска да ѝ попречи да има дете. Но теорията на Анна изглежда толкова извратена, че дори съпругът ѝ не иска да ѝ повярва.

Точно в този момент тя получава шокираща новина от своя лекар. Тя е претърпяла спонтанен аборт. Но Анна е убедена, че наистина и все още е бременна. Тя усеща, че нещо се движи в нея. Докато тялото ѝ става все по-слабо и по-слабо, едно зловещо присъствие сякаш я следва из малкото градче в снежния Хемптън.

През януари 2020 г. американският телевизионен оператор FX подновява ужас сериала с още три сезона. Както по традиция ТВ канала дълго време пазеше в тайна плановете за 12-ия сезон. Едва през април 2023 г. официалното беше разкрито заглавието на новия сезон и актьорския състав – Зловеща семейна история: Деликатен.

Това е първия сезон базира на роман. Отчасти сюжетът е базиран на Деликатно състояние на Даниел Валънтайн и публикуван през август 2023 г. Сезон 12 е първият от поредицата на ужасите, който се пише от един сценарист.