Кралството на планетата на маймуните

Лоши момчета 4: Всичко или нищо (2024)

Bad Boys: Ride or Die
Актьори
Will Smith, Vanessa Hudgens, Martin Lawrence
Режисьори
Adil El Arbi, Bilall Fallah
Сценаристи
Chris Bremner, George Gallo
Жанр
Екшън, Комедия, Приключенски
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Лоши момчета 4: Всичко или нищо (2024)
419
Абонирай се за YouTube канала ни
Уникалния полицейски екип отново ще се изправи пред опасностите по улиците, със своя специфичен начин на действие.

Детективите Майк (Уил Смит) и Маркъс (Мартин Лорънс) отново са на път. Дуото е по следите на корупционен скандал, който ги отвежда право в сърцето на полицията в Маями. Те потеглят по следа, която посмъртно покойния Хауърд оставя на двете ченгета. Но една интрига ги превръща в изгнаници и те се оказват в бягство. За да разрешат случая, ще трябва да работят извън закона по свои собствени правила, не че иначе спазват на 100% протокола.

Зад четвъртата част застава творчески екип на предния филм, състоящ се от същите сценаристи и режисьори. За разлика от предните филми, които излизаха след 7-8 години разлика, това е най-бързо създаденото продължение.

Новият злодей е вече разкрит и това ще бъде Ерик Дейн (Анатомията на Грей), въпреки че няма информация за неговия герой. Предполага се, че ключова роля ще заемем Армандо, за когото в края на третата част стана ясно, че е син на Майк и е попаднал в затвора заради престъпленията си.

През 1995 г. режисьорът Майкъл Бей полага основите на филмовата поредица. Десетилетие по-късно Sony потвърди, за дългоочакваното продължение с трета част, но и че се планира четвърта.

С участието на

  • Will Smith
    Will Smith
    Уил Смит