Дедпул и Върколака

Лоши момчета 4: Всичко или нищо (2024)

Bad Boys: Ride or Die
731 хил. гласа
Актьори
Will Smith, Vanessa Hudgens, Martin Lawrence
Режисьори
Adil El Arbi, Bilall Fallah
Сценаристи
Chris Bremner, George Gallo
Жанр
Екшън, Комедия, Приключенски
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 55 мин
Трейлър на Лоши момчета 4: Всичко или нищо (2024)
1 768
Абонирай се за YouTube канала ни
Уникалния полицейски екип отново ще се изправи пред опасностите по улиците, със своя специфичен начин на действие.

Двамата детективи Майк (Уил Смит) и Маркъс (Мартин Лорънс) все още са по улиците на Маями и не спират да разкриват корупцията в собствените си редици. Дуото е по следите на корупционен скандал, който ги отвежда право в сърцето на полицията в Маями. Опасна наркогрупа навлиза на пазара със смъртоносна дрога, което отприщва вълна от жестоки престъпления. След като техните покойник началник е обвинен, че е замесен с наркокартели, това не им дава мир. Те потеглят по следа, която той е оставил на двете ченгета. Разследването ги въвлича в интрига и неочаквано се превръщат в бегълци. За да разрешат заплетения случай, ще трябва да работят извън закона по свои собствени правила, не че иначе спазват на 100% протокола. Te ще се съюзяват с отчуждения син на Майк, който е част от звено с висока степен на сигурно, след събитията от предишния филм. С характерния си безразсъден стил и непоколебимо чувство за дълг Майк и Маркъс се впускат в мисия, изпълнена с бързи преследвания, експлозии и престрелки, като същевременно се опитват да балансират между сложния си личен живот.

Филмът за емблематичните ченгета започна през 1995 г., основите на който полага режисьорът Майкъл Бей. Първото продължение излиза през 2003 г. Повече от десетилетие по-късно Sony продължи с дългоочакваното продължение през 2017 г.

Зад четвъртата част застава творчески екип на предния филм, състоящ се от същите сценаристи и режисьори. За разлика от предните филми, които излизаха след 7-8 години разлика, това е най-бързо създаденото продължение.

Новият злодей е вече разкрит и това ще бъде Ерик Дейн (Анатомията на Грей), въпреки че няма информация за неговия герой. Предполага се, че ключова роля ще заемем Армандо, за когото в края на третата част стана ясно, че е син на Майк и е попаднал в затвора заради престъпленията си.

През 1995 г. режисьорът Майкъл Бей полага основите на филмовата поредица.

С участието на

  • Will Smith
    Will Smith
    Уил Смит