Филми с Майкъл Шанън

Michael Shannon
Майкъл Шанън
ДрамаКриминален
7.5
Проследява живота на рокерски клуб през 60-те години , който е на път да се превърне в жестока банда престъпници.
ЕкшънПриключенскиФантастика
6.7
Самостоятелен филм на героя Бари Алън, по-известен като Светкавицата. Бари е променил миналото, което създава едно ново измерение без героите от Лигата на справедливостта. Той трябва да поправи това, за да върне познатия свят.
ДрамаИсторически
7.5
Тами Уайнет (Джесика Частейн) израства в бедност и няма предопределен живот с музикална кариера. След като една от песните ѝ се превръщат в хит, а по-късно се омъжва за кънтри певеца Джордж Джоунс, започва да бъде скандализирана. Двойката оцелява със сложната си връзка, а историята им се смята за един от най-великите романси на всички времена.
ДрамаИсторически
6.1
Трима приятели - адвокат, медицинска сестра и лекар - стават свидетели на убийство през 30-те години на миналия век и бързо се превръщат в заподозрени. В търсене на истината тримата разкриват огромна тайна, която може да промени историята на Америка завинаги.
ЕкшънТрилър
7.3
Наемен убиец (Брад Пит) се качва на влак със задача, да открадне ценен куфар. Без да подозира във влака се намират поне още 5 наемници, които преследват същия куфар. Дали техния възложител не е един и същ, който иска да получи куфара и едновременно с това, да убие противниците си, без да си цапа ръцете?
ДрамаТрилър
7
За мистериозен здравен комплекс се твърди, че може да промени живота на гостите си при това само за 10 дни. Директорката на комплекса Маша (Никол Кидман), бързо привлича вниманието на всички, изглеждайки като жена, за която няма невъзможни неща. Но на фона на лукса никой няма представа, пред какви предизвикателства ще бъдат изправени през следващите 10 дни.
ДрамаКомедияКриминален
7.9
Харлан Тромби е убит точно на рождения си ден, което превръща празника в загадъчна вечер. Всички присъстващи гостите и членовете на семейството са заподозрени, докато не се намери виновника. Докато напрежението се увеличава, все повече тайни, интриги и лъжи изплуват.
ДрамаПриключенскиФантастика
7.3
През 1963 г. в Америка, отбелязана от Студената война, в тайна високоспециализирана държавна лаборатория, работи самотната Елиса. От самото си раждане е в капана на работата, изолирана от света. Нейният живот неизбежно се променя когато със сътрудничката Зелда откриват експеримент, класифициран като тайна.
ДрамаЕкшънИсторически
6.5
След атаката от 11 септември "Двете кули", Американски екип от специални сили навлезе в Афганистан. Целта е да убеди генерал Достум, лидер на Северния алианс, да сътрудничи на Америка срещу талибаните и Ал Кайда.
ДрамаИсторически
6.5
В края на 1880 година започва първото състезание в историята на търговска електрическа мрежа. Когато съперникът на Едисън забелязва основен недостатък на проекта му, това предизвиква истинска война между двамата.
Драма
7.5
Сюзън се е разделила със съпруга си преди 20 години. Сега тя получава книга, написана от него, която той настоява да прочета. Когато Сюзън започва да я чете, вожда, че в нея той разкрива неща които тя не е знаела за проваления им брак.
ДрамаИсторически
7
Годината е 1958, когато все черните хора нямата пълни правя. Точно тогава двама души имат смелостта да се сгодят, но проблема е, че не може да се сгодяват черен човек за бял. Ако искат да направят това и любовта им да победи, ще трябва да се изправят срещу законите на Америка.
ИсторическиКомедия
6.4
Един от най-незаличими моменти на американската история - президента Ричард Никсън и Елвис Пресли се ръкува в Белия дом през декември 1970. Това е повода на предстоящия филм, който поставя хумористичен полу-измислена поглед към скандалната срещата.
ПриключенскиФантастикаSci-Fi
6.6
Alton се е забъркал с религиозни екстремисти, което бързо ескалира до национално издирване с участието на най-високите нива на федералното правителство. В крайна сметка баща му рискува всичко, за да защити и неговите свръхестествени способности.
Фантастика
6.5
В големите градове непрекъснато се увеличава престъпността. Супермен не може да помогне на всички хора, но и не е задължен да го прави. Докато супермен е дал много на светът, то светът не е дал нищо на него. Когато хората започват да се страхуват, че Супермен има твърде голям сила и е опасен за тях, то Батман решава да го спре. Докато двамата супергерои се борят, над светът е надвиснала нова заплаха.
Комедия
6.4
Трима приятели от детство всяка година по време на коледа се събират за да събудят старите спомени. Въпреки, че са вече в зряла възраст всеки от тях има различни представи, как трябва да се забавляват.
Драма
7.1
Денис си изкара парите по незаконен начин, но това води до изгонване на много семейства от домовете им. Това последното много го тревожи и той се замисля дали да изкарва почтено по-малко пари или да продължава да бъде помияр.
Комедия
6.1
Арнолд намира едно момиче, което се оказва проститутка. Той иска да я убеди, тя да се откаже от този си начин на живот и да бъде актриса, като ролята в която ще игра е ще е проститутка.
Екшън
5.8
Това е футуристичен трилър за водата, която по време на най-голямата суша се оказва най-ценния ресурс, от който зависи оцеляването на човечеството. За да достигнат водата и да имат достатъчно количество, което им е нужно да живеят, те трябва да се борят в една война на живот и смърт.
Ужас
6.2
Тази продукция е базирана на силно популярния едноименен сериал, който се е излъчвал през 1966-1971 на име Тъмни сенки. Филма е със сюжет подобен на Sin city, в който се комбинират черен хумор, тъмна и мрачна атмосфера. Сериала е бил сред най-успешните по онова време. Едно нещо може да ни гарантира добри впечатления от филма и това, че Тим Бъртън е режисьора.