Черната вдовица

Формата на водата (2017)

7.3358 930 votes
Актьори
Sally Hawkins, Michael Shannon, Octavia Spencer
Режисьор
Guillermo del Toro
Сценарист
Vanessa Taylor, Guillermo del Toro
Снимки
Toronto, Canada, Ontario
Жанр
Драма, Приключенски, Фантастика
Година
2017
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 03 мин
Бюджет
19,400,000
Трейлър на Формата на водата (2017)
7 970
Абонирай се за YouTube канала ни
През 1963 г. в Америка, отбелязана от Студената война, в тайна високоспециализирана държавна лаборатория, работи самотната Елиса. От самото си раждане е в капана на работата, изолирана от света. Нейният живот неизбежно се променя когато със сътрудничката Зелда откриват експеримент, класифициран като тайна.

The Shape of Water (2017)

Студената война не разделя само Изтока и Запада на абстрактни части, а много междуличностни отношения заплашват, да бъдат потопени във водовъртежа на воюващите сили. Обръщайки се към различни разкази, романтика изглежда само приказка, особено ако става дума за един човек, който се влюбва в амфибия. Това е 1963, годината, в която трябва да бъде създадена “горещата линия” между САЩ и Съветския съюз.

Нямата Елиса е назначена в свръхсекретна правителствена лаборатория, с висока степен на сигурност в САЩ по време на Студената война, където е самотна и изолирана от работа. Зелда работи в лаборатория, докато един ден с колежката си откриват най-секретния експеримент, който променя живота ѝ завинаги. Експериментът представлява тайнствено същество, приличащо на човек амфибия, което живее затворено в резервоар. Първоначално тя е ужасена от факта, но след време в нея се развива съчувствие, което непрекъснато расте..

Тя се сприятелява с него и нейните чувства към създанието стават все по-интензивни, докато едни ден, заедно със колежката си, най-сетне прави решението да освободи амфибия от ръцете на правителството – но любовта не е в добра идея, защото сега двойката е безмилостно преследван от лабораторния мениджър, които искат да използва съществото и неговите лечебни сили в избухването на война срещу Съветския съюз. Военните вижда в него единствено потенциално оръжие и го преследват неуморно

С участието на

  • Michael Shannon
    Michael Shannon
    Майкъл Шанън
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички