G.I. Joe: Змийски очи
Nocturnal Animals

Хищници в мрака (2016)

7.5246 920 votes
Актьори
Amy Adams, Michael Shannon, Jake Gyllenhaal
Режисьор
Tom Ford
Сценарист
Austin Wright, Tom Ford
Снимки
Los Angeles, USA, California
Жанр
Драма
Година
2016
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 56 мин
Бюджет
20,000,000
Трейлър на Хищници в мрака (2016)
1 227
Абонирай се за YouTube канала ни
Сюзън се е разделила със съпруга си преди 20 години. Сега тя получава книга, написана от него, която той настоява да прочета. Когато Сюзън започва да я чете, вожда, че в нея той разкрива неща които тя не е знаела за проваления им брак.
Сюзън е жена, която може да се похвали със спокоен и нормален живот. До един момент… Моментът, в който получава книга – ръкопис от бившият си съпруг, който е напуснала преди 20 години. Заедно с книгата тя получава и молба от него – да му каже мнението си. Въпреки, че се чувства много объркана от ситуацията, Сюзън решава да му даде шанс и да прочете книгата му. Прелиствайки страниците, тя се потапя в живота на Тони Хейстингс –герой – професор по математика, чиято семейна почивка се превръща в една кръвопролитна и пълна с насилие случка. Четейки страховитата книга, Сюзън открива себе си в някой от чертите на главната героиня и започва да си припомня събития от бившия си брак, както и да разкрива тъмни тайни от миналото.

Актьорски състав

 • Amy Adams
  Amy Adams
  Ейми Адамс
 • Jake Gyllenhaal
  Jake Gyllenhaal
  Джейк Джилънхол
 • Michael Shannon
  Michael Shannon
  Майкъл Шанън
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички