Дедпул и Върколака

Възходът на династията Лейкърс (2022)

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty
8.329 хил. гласа
Сезон 1
11 епизода
Актьори
John C. Reilly, Jason Clarke, Quincy Isaiah
Сценаристи
Jim Hecht, Max Borenstein
Снимки
Los Angeles, California, USA
Жанр
Драма
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Възходът на династията Лейкърс (2022)
304
Абонирай се за YouTube канала ни
Сериалът разказва за възхода на Лейкърс през 80-те години на миналия век, издигайки се до най-доминиращите и почитани баскетболни отбори.

За бизнесмена Джери Бъс, който обича да поема високи рискове, само две неща имат истинско значение в живота: мимолетните връзки и баскетбола. С големи амбиции и още по-големи инвестиции той иска да върне отбора на Лейкърс в центъра NBA и да даде на играта нов привкус. Благодарение на талантливия играч Ървин “Меджик” Джонсън отборът връща страстта на игрището, а Джери се грижи за много други неща, които не са пряко свързани с баскетбола. Върху класическия спорт се поставя програма с танцьори, музика на живо и много забавления, които вълнуват дори холивудските актьори и музиканти. През 80-те години на миналия век стадионът на Лейкърс Форум се превръща в гореща точка на една формираща се епоха, чиито следи все още могат да се видят в спортната история.

Спортната драма е базирана на книгата на Джеф Пърлман Showtime: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s.

С участието на

 • John C. Reilly
  John C. Reilly
  Джон Райли

Сезони

 1. Възходът на династията Лейкърс (2022)
  Възходът на династията Лейкърс (2022)
 2. Времето за победа: Възходът на династията Лейкърс Сезон 2
  Времето за победа: Възходът на династията Лейкърс Сезон 2