Филми с Вин Дизел

Вин Дизел
Vin Diesel
С тази девета част стартира новата трилогия на успешната сага на уличните състезания, заредена с екшън и адреналин.
Няколко години след събитията в първата част от 2009 г. се връщаме в Пандора, където Джейк Съли и Нейтири са създали семейство. Те се радват на малкото спокойствие, което имат, защото планета с такива ценни ресурси, винаги е била цел на всички колонизатори. Сега на тях им предстоя нови битки, които ще бъдат отвъд горите на Пандора - до подводната и вулканична среда
Перфектният живот на успешния морски пехотинец Рей оттук нататък е унищожен, като че ли от нищо: той и любимата му съпруга са убити. Група амбициозни военни учени успява да извлече Рей от мъртвите и да го превърне в супер войник благодарение на нанотехнологиите. Така той е превърнат в машина за убиване, която не чувства болка, може да се регенерира след наранявания, което го прави почти безсмъртен. Но това, което помни за себе си, се различава от историята, която му представят военните.
Ралф и неговите приятели ще напуснат познатия свят на игрите и ще навлязат в най-тъмните мрежи на интернет, пълни със спам, реклами и изскачащи прозорци за да намерят резервни части за състезателната количка Sugar Rush.
В третата част Отмъстителите и техните съюзници ще трябва да се борят срещу най-големия злодей, с когото някога са се сблъскали. В зашеметяващото си приключение, съдбата на Земята никога не е било по-несигурна, защото камъните на безкрайността са в ръцете на Танос . Кой ще спечели?
Това е третата експлозивна част от поредицата на ХХХ, при която екстремния спортист ще трябва да разнищи всички политически конспирации и да спре злокобното оръжие известно още като "кутията на Пандора".
Познатите ни герои - Скалата в ролята на Доминик, заедно с неговия екип, отново ще участват в нелегални надпревари, като този път те ще бъдат на улиците на Ню Йорк. В центъра на всичко продължава да бъде желаното отмъщение на Декард.
Съвсем наскоро галактическите врагове са станали приятели. Петимата съюзници вече показаха какво могат заедно. Във втората част, Звездният повелител - Питър, успява да намери своите родители. Противно на очакванията му, те не са това, което е предполагал. Към познатия ни екип ще се присъединят нови герои от анимациите на Марвел. Ще видим как и най-големите врагове, могат да бъдат съюзници, защото приятелството побеждава всичко.
По време на войната в Ирак, няколко души се завръщат успешно в родината си, където са обявени за герои. Но може би само тези, които са загинали, наистина знаят какво се е случило.
В тази седма част ще продължи да участва Брайън О’Конър. Hans е убит, след което неговия екип пътува до Токио. Със себе си вземат още няколко съюзници за да отмъстят за убийството на Hans.
Kaulder е безсмъртен ловец на вещици. За това той е единствения който продължава борбата векове наред. Но сега когато кралицата на вещиците се пробужда, започва епична битка между хора и вещици.
Peter се скита в галактика безцелно. Той се занимава с дребни кражби, на ценни вещи, които след това продава на колекционери. Въпреки това той е перфектно обучен и може да се справи във всяка ситуация.