Bloodshot

Блъдшот (2020)

5.760 020 votes
Актьори
Eiza González, Vin Diesel, Sam Heughan
Режисьор
Dave Wilson
Сценарист
Eric Heisserer, Jeff Wadlow
Жанр
Драма, Екшън, Фантастика
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ, Китай
Продължителност
1 ч 49 мин
Трейлър на Блъдшот (2020)
13 907
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Блъдшот (2020)
След като служител на правителството е убит, е проведен експеримент за да бъде съживен. Неговата кръв е смесена с наноботи, в следствие на което се превръща машината за убиване Bloodshot. Всеки враг вижда в него лицето на смъртта, почти непобедим, но има и своите тъмни черти - той не помни кой е.

Рей Гарисън е войник, паднал в бой. Корпорацията Rising Spirit Technologies е далече от това да приеме загубата му и използва нанотехнологиите за да го върне обратно към живота. С експеримент, при който в кръвта му е инжектиран серум, съдържащ безброй наноботи, той е превърнат в свръхчовешка машина за убиване, наречена Bloodshot. Кръглия червен белег, който все още стои, е доказателство за процедурата. Сега той притежава огромни сили, самолечение и свръхчовешки рефлекси, които го правят практически неуязвим. Той трябва да бъде обучен и в екип с други супер войници да участва в специални мисии.

Но това, че от процедурата е загубил паметта си, не спира да го тревожи. Той се опитва да пропътува през паметта си, за да спаси малкото спомени, които му дават представа кой е. Но организацията контролира тялото и ума му, поради което не знае кое е реално и програмирана реалност. Скоро осъзнава, че вече не е свободен да взема свои собствени решения и неговата реалност е манипулирана от учените. Те злоупотребяват с него, като с безволна машина за убиване и са част от мащабен заговор.

Непрекъснатите спомени за жена му го принуждават да търси отговори и най-накрая разбира кой е бил. Сега машината за убиване може да прави свои решения и решава да се насочи точно към своите създатели.

Bloodshot заедно с Harbinger, X-O Manowar, Rai и Shadowman се счита за един от водещите герои на Valiant Comics и за първи път е публикуван през 1992 г. Техния автор Jim Shooter е бил главен редактор на Valiant Comics и Marvel Comics, и заедно с Боб Лейтън, през 1992 г. пое поста на старши редактор.

Актьорски състав

  • Eiza González
    Eiza González
    Ейса Гонсалес
  • Vin Diesel
    Vin Diesel
    Вин Дизел
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички