Bloodshot (2020)

Актьори
Eiza González, Vin Diesel, Sam Heughan
Режисьор
Dave Wilson
Сценарист
Eric Heisserer, Yvel Guichet
Жанр
Драма, Екшън, Фантастика
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ
7
След като служител на правителството е убит, е проведен експеримент за да бъде съживен. Неговата кръв е смесена с наноботи, в следствие на което се превръща машината за убиване Bloodshot. Всеки враг вижда в него лицето на смъртта, почти непобедим, но има и своите тъмни черти - той не помни кой е.

Името му беше Анджело Мортали. Но това беше по-рано. Сега името му е Михаил Лазар или по-точно: Bloodshot. Той няма никакви спомени за живота си. Причината за това е експеримент, извършен върху него с кодово име Project Rising Sun, при който в кръвта му е инжектиран серум, съдържащ безброй наноботи. Кръглия червен белег, който все още стои, е доказателство за процедурата. Сега Bloodshot притежава огромни сили за самолечение, свръхчовешки рефлекси и възможност да управлява компютърните устройства. Но това че с процедурата си е загубил паметта не спира да го тревожи. Той се опитва да пропътува през паметта си, за да спаси малкото спомени, които му дават представа кой е, без да знае, че трябва да остави миналото си на срана.

Bloodshot, заедно с Harbinger, X-O Manowar, Rai и Shadowman се счита за един от водещите герои на Valiant Comics и за първи път е публикуван през 1992 г. Техния автор, Jim Shooter е бил главен редактор на Valiant Comics и Marvel Comics, и заедно с Боб Лейтън, през 1992 г. пое поста на старши редактор.

Актьорски състав

  • Eiza González
    Eiza González
    Ейса Гонсалес
  • Vin Diesel
    Vin Diesel
    Вин Дизел