Новите мутанти (2020)

Актьори
Maisie Williams, Alice Braga, Anya Taylor-Joy
Режисьор
Josh Boone
Сценарист
Knate Lee, Josh Boone
Снимки
Massachusetts, Medfield
Жанр
Sci-Fi, Екшън
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Новите мутанти (2020)
2 972
Абонирай се за YouTube канала ни
В тази част Марвел въвеждат нови мутанти. Те са ново поколение, които се намират в тайна институция, където се опитва да овладеят силите си. Тук те не се чувстват като хора, третирани като "някакви мутанти" и искат да използват силите си за да се измъкнат.

X-Men: The New Mutants (2020)

Това е независим филм от поредицата X-Men, който се обръща към млад екип от генетично мутирали и талантливи хора, които са във фазата на обучение, за да се научат напълно да контролират своите супер сили. Тийнейджърите трябва да завършват Института за млади таланти на Чарлз Ксавие, в който ще се сблъскат със своите опасните сили. Но за тях това е една ужасна болница, в която са заключени против волята им, защото тук никой не се интересува от тяхното благополучие, а единствено от специалните им сили.

Wolfsbane може да се трансформира във вълк или върколак, Magik е в състояние да се телепортира, Cannonball да възпроизвежда взривове чрез термо-енергия благодарение на слънчевата светлина и Mirage има силата да създавате илюзии, които се основават на мечти и страхове. Те правят всичко възможно за да избягат от затвора си.

За разлика от другите X-Men филми, тук историята трябва да бъде разказана в друг тон, подчертавайки своята независимост в жанра на ужасите.

Подобно на останалите филми от поредицата, New Mutants също се основава на героите и историите на комикса Marvel – по-специално комикса The New Mutants публикувана за първи път през 1983 година.

С участието на

  • Anya Taylor-Joy
    Anya Taylor-Joy
    Аня Тейлър-Джой