Отмъстителите 3: Война без край (2018)

8.6505 290 votes
Актьори
Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Chris Hemsworth
Режисьор
Joe Russo, Anthony Russo
Сценарист
Stephen McFeely, Christopher Markus
Снимки
Pinewood Atlanta Studios, Fayetteville, 461 Sandy Creek Road
Жанр
Екшън, Приключенски, Фантастика
Година
2018
Премиера в България
27 Април 2018
Държава
USA
Продължителност
156 мин.
Трейлър на Отмъстителите  3: Война без край (2018)
4.4 / 5 - 19 vots
14720
64
7
Присъединете се към YouTube канала ни
Трейлър на Отмъстителите  3: Война без край (2018)
В третата част Отмъстителите и техните съюзници ще трябва да се борят срещу най-големия злодей, с когото някога са се сблъскали. В зашеметяващото си приключение, съдбата на Земята никога не е било по-несигурна, защото камъните на безкрайността са в ръцете на Танос . Кой ще спечели?
Avengers: Infinity War (2018)

Докато Отмъстителите постоянно бяха заети да защитават света от опасностите, с които един герой не може да се справи сам, те нямаха представа, че някой дърпа конците в сянката на космоса. Но сега този междугалактически деспот излиза наяве: Танос (Джош Бролин) имащ за цел да събере всичките шест камъни на безкрайността. Тези артефакти ще му дадат невероятна сила, с която може да промени познатата ни реалност веднъж завинаги. Тези артефакти с невъобразима мощ, наречени камъни на безкрайността се появяват в течение на три фази в Marvel Cinematic: Капитан Америка – Първият отмъстител, камък в скиптъра на Локи, в Отмъстителите, етера в Тор 2, в Пазители на галактиката камъка в чука на Ronan. Към тях и други два камъка се стреми Танос, защото той, ненаситен и властолюбив знае че притежаването на всички тях дава не само всеобхватни знания за могъществото на Космоса, но и уникална сила на ума. С този, той иска да отмъсти за смъртта си любимата си.

Iron, Капитан Америка, Тор и останалите супергерои трябва да разберат, че всичко за което някога са се борили е в опасност. Съдбата на Земята зависи от тях и въпреки различията си те трябва да се съберат и да се сражават заедно – както в Пазителите на Галактиката.
  • Chris Hemsworth
    Chris Hemsworth
    Крис Хемсуърт
Добави ревю