Ралф разбива интернета (2018)

Актьори
Mandy Moore, Auli'i Cravalho, Kristen Bell
Режисьор
Rich Moore, Phil Johnston
Сценарист
Pamela Ribon, Phil Johnston
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2018
Премиера в България
23 Ноември 2018
Държава
USA
Трейлър на Ралф разбива интернета (2018)
5 / 5 - 2 vots
456
2
1
Присъединете се към YouTube канала ни
Трейлър на Ралф разбива интернета (2018)
Ралф и неговите приятели ще напуснат познатия свят на игрите и ще навлязат в най-тъмните мрежи на интернет, пълни със спам, реклами и изскачащи прозорци за да намерят резервни части за състезателната количка Sugar Rush.
Разбивачът Ралф 2 (2018)

Режисьорът Рич Мур заяви, че в продължението на успешната първа част, Разбивачът Ралф ще направи това, което беше пропуснато в първата част. В продължението, фигурите като Трон и Супер Марио отново ще се видят, а фокусът на филма ще бъде върху онлайн игрите.

Ралф оставя развлеченията и интернет почивките. Какво може да се обърка? Ралф и Сара Силвърман трябва да напуснат своите аркадни игри за да търсят резервна част за счупена състезателна количка в играта Sugar Rush. Те научават за начин, с който могат да отидат в сайта OhMyDisney.com. Това е мястото, в което присъстват всички герои на Дисни, без независимо дали са принцеси, герои на Марвел или дроиди от Star Wars. Шест години след събитията в Break Up Ralph, ще видим Ралф в игра, която иска да направи героите си лоши. Наред с други проблеми в тази игра има незрели програмни грешки и с неспасяем комерсиален дух. Приключението на Ралф и неговите приятели ще бъде в света на интернета, където ще се опитат да спасят Sugar Rush. Там ще открият най-страховитите мрежи в интернет: изскачащи прозорци, реклами и спам; но и герои като митични принцесите на Дисни, Бъз Лайтиър и C3PO. За щастие те няма да са безпомощни, защото ще разчитат на алгоритъм на Yess, който ще им помогне да постигнат целта си.

 

Добави ревю

Всички части

  1. Разбивачът Ралф (2012)
    Разбивачът Ралф (2012)
  2. Ралф разбива интернета (2018)
    Ралф разбива интернета (2018)