Ралф разбива интернета (2018)

7.1121 820 votes
Актьори
John C. Reilly, Gal Gadot, Sarah Silverman
Режисьор
Rich Moore, Phil Johnston
Сценарист
Pamela Ribon, Phil Johnston
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 52 мин
Трейлър на Ралф разбива интернета (2018)
25 923
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Ралф разбива интернета (2018)
Трейлър на Ралф разбива интернета (2018)
Ралф и неговите приятели ще напуснат познатия свят на игрите и ще навлязат в най-тъмните мрежи на интернет, пълни със спам, реклами и изскачащи прозорци за да намерят резервни части за състезателната количка Sugar Rush.

Разбивачът Ралф 2 (2018)

Режисьорът Рич Мур заяви, че в продължението на успешната първа част, Разбивачът Ралф ще направи това, което беше пропуснато в първата част. В продължението, фигурите като Трон и Супер Марио отново ще се видят, а фокусът на филма ще бъде върху онлайн игрите.

Ралф оставя развлеченията и интернет почивките. Какво може да се обърка? Ралф и Сара Силвърман трябва да напуснат своите аркадни игри за да търсят резервна част за счупена състезателна количка в играта Sugar Rush. Те научават за начин, с който могат да отидат в сайта OhMyDisney.com. Това е мястото, в което присъстват всички герои на Дисни, без независимо дали са принцеси, герои на Марвел или дроиди от Star Wars. Шест години след събитията в Break Up Ralph, ще видим Ралф в игра, която иска да направи героите си лоши. Наред с други проблеми в тази игра има незрели програмни грешки и с неспасяем комерсиален дух. Приключението на Ралф и неговите приятели ще бъде в света на интернета, където ще се опитат да спасят Sugar Rush. Там ще открият най-страховитите мрежи в интернет: изскачащи прозорци, реклами и спам; но и герои като митични принцесите на Дисни, Бъз Лайтиър и C3PO. За щастие те няма да са безпомощни, защото ще разчитат на алгоритъм на Yess, който ще им помогне да постигнат целта си.

 

Актьорски състав

 • Vin Diesel
  Vin Diesel
  Вин Дизел
 • Kristen Bell
  Kristen Bell
  Кристен Бел
 • Gal Gadot
  Gal Gadot
  Гал Гадот
 • Bill Hader
  Bill Hader
  Бил Хейдър
 • John C. Reilly
  John C. Reilly
  Джон Райли

Всички части

 1. Разбивачът Ралф (2012)
  Разбивачът Ралф (2012)
 2. Ралф разбива интернета (2018)
  Ралф разбива интернета (2018)