Ема Стоун
Emma Stone

Зомбиленд: Втори удар (2019)

Завръща се Земя на зомбита с втора част. Те отново ще се надпреварват в убийствата, както преживяват в сплотеното си семейство.

Фаворитката (2018)

Филмът проследява историята на кралица Ан и съперничеството на нейната прислужница за власт и интриги в двора. Тя се възползва от крехкото здраве на Ан и политическите проблеми, за да изпълни своите амбиции.
7.6

Поп звезда - никога не спирай (2016)

Последният албум на изпълнителя Конър беше пълен провал. За да продължи в музикалния бизнес и да успее, има един последен шанс: той планира да събере старата си група и с последни сили да изгреят на голямата сцена.
6.7

Ла Ла Ленд / La La Land (2016)

Двама души следват сърцето си, което ги води до кино индустрията. Те се срещат, като напълно непознати, но с времето започват да си допадат. Все повече напредват в кариерата и идва момент, в който тяхната любов е най-голямта им пречка към успеха.
8

Алоха / Aloha (2015)

Накратко: Brian отива на мисия в Хавайте, където трябва да разработва сателитни оръжия. Но там намира старата си любов и мисията за която е отишъл остава на заден план.
5.4

Почти нормален / Irrational Man (2015)

Професора по философия Abe Lucas изпада в депресия, защото не може да открие смисъла на живота си. Той сменя работа си, където в новия колеж се сприятелява с Джил, която може би е единствения човек, който може да му помогне.
6.6

Бърдмен, или Неочакваната добродетел на невежеството

Това е една черна комедия, която представлява биографията един актьора. В един от силните му филми е играл ролята на супер герой. Това е било времето в което се е борил със собственото си его, със семейството си и кариерата си. По време на снимките хората са хвърляли много кирки към него.
7.7

Убийствено интервю / The Interview (2014)

В ТВ шоу се провежда важно политическо интервю, в което се намества ЦРУ и изисква от водещия сваляна не един от политиците.
6.5

Магия в полунощ / Magic in the Moonlight (2014)

Той се представя като бизнесмен на име Стенли Taplinger и иска да унижи млад ясновидец Софи, който пребивава. Софи отива във имението да за свържи майката със съпруга си, който е починал. Софи привлича вниманието на сина й  Brice, който е много озадачен от уменията на Софи. И двама фокусници знаят, че магията става само когато хората са склонни да вярват и в този случай, в къщата се заплитат много скандали и интриги, които всеки момент могат да избухнат.
6.6

Невероятният Спайдър-мен / The Amazing Spider-Man (2012)

Каквт има една поговорка „Да победиш себе си е най-голямата победа за която може да мечтае човек”, така и за двамата герои Питър Паркър и Спайдър-мен, тяхната битка не може да приключи. Но във The Amazing Spider-Man, нашия герой е коренно различен. Той харесва да бъде Спайдър мен и да лети между небостъргачите. Но за да бъде супер герой, той трябва да поеме тази отговорно – от неговата сила зависи живота на много хора. Той бързо прекратява връзката си с любимата си Гуен и се отправя към битката с Електро, която няма да бъде толкова лесна. Много скоро ще разбере, че неговите врагове произлизат от едно място – ОзКорп.
7