Зомбиленд 2: Втори удар (2019)

6.7120 330 votes
Актьори
Emma Stone, Rosario Dawson, Abigail Breslin
Режисьор
Ruben Fleischer
Сценарист
Rhett Reese, Dave Callaham
Жанр
Екшън, Комедия, Ужаси
Година
2019
Премиера
Държава
САЩ, Канада
Продължителност
1 ч 39 мин
Трейлър на Зомбиленд 2: Втори удар (2019)
2 412
Абонирай се за YouTube канала ни
След 10 годишна пауза се завръща култовата комедия. Този път ловците на зомбита ще трябва да се сблъскат с нови видове, както и с оцелелите хора.

Нашите герои трябва да оцелеят в пост-апокалиптичния свят, доминиран от хаоса, където са изправени пред нова заплаха. Четиримата души са обединени в общата борба със зомбитата, като са формирали едно импровизирано семейство – семейство, което с радост убива зомбита за да продължи напред. Те винаги са в движение и сега навлизат във вътрешността на бившите Съединени щати (или какво е останало от тях).

Предимството на един такъв свят, който е упадък след зомби апокалипсис, ще бъде единствено факта, че ще се почувстват удобно в осиротелия Бял дом. Те са изправени пред предизвикателствата на утвърдените си правила, които не помагат при всяка ситуация. Когато Литъл Рок среща Бъркли, тя се отделя от групата, а Уичита убеждава своите приятели, че трябва да ги открият. В процеса на издирването трябва да осъзнаят, че не само те, но и зомбитата са се развили: чудовищните агресори са еволюирали, което означава, че борбата срещу тях вече няма да е толкова лесна. Те също така ще срещнат други хора, които са успели да се противопоставят на атаките на неживите. Разбира се, най-сложното ще бъде, как да живеят в това уникално и импровизирано семейство?

Продължението на “Зомбиленд”, (Земята на зомбитата), което бе планирано от дълго време и най-сетне има предполагаема дата на премиера. Завръща се еклектичната група, която се състезава, кой ще направи повече убийства в сърцето на Америка.

Актьорски състав

  • Emma Stone
    Emma Stone
    Ема Стоун
  • Zoey Deutch
    Zoey Deutch
    Зоуи Дойч