Лятното приключение на Лука
Cruella

Круела (2021)

Актьори
Emma Stone, Paul Walter Hauser, Emily Beecham
Режисьор
Craig Gillespie
Сценарист
Tony McNamara, Dana Fox
Снимки
London, England, UK
Жанр
Екшън, Комедия, Криминален
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 14 мин
Трейлър на Круела (2021)
638
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Круела (2021)
Емблематичната налудничава героиня, която от дребна крадла по улиците на Лондон се превръща в просперираща дизайнерка. Успехът ѝ коства толкова много, че тя е принудена да покаже най-тъмната си и отмъстителна страна.

Лондон през 70-те години е в разгара на музикалните и модни пънк-рок течения. Хитрата мошеничка Естела (Ема Стоун) също иска да изгради репутация със своя безпогрешен и оригинален външен вид. Тя е млада и талантлива дизайнерка, която мечтае за страхотна кариера. Но израснала без пари, пътя към висшите кръгове ѝ се струва затворен за нея. Тя обикаля улиците на града с двама приятели крадци, радвайки се на пакостите, които сеят, а финансово едвам се задържат на повърхността. Докато извършва малки престъпления, винаги когато се появи възможност да бъде поне за кратно в лукса, в който копнее да се потопи, като богатите и красивите, тя безсрамно го грабва.

Естела привлича вниманието на емблематичната модна легенда баронеса Хелман (Ема Томпсън)със своя усет в модата, което разбира се е голяма крачка напред.

Освен това получава възможност да избяга от бедността, като амбициозната звезда Хелман ѝ възлага да проектира уникален тоалет. Но отношенията между двете жени водят до поредица от събития, които ги подтикват да покажат своята злонамерена тъмна страна. Това превръща амбициозната Естела в отмъстителната Круела де Вил.

Продукцията е предистория на емблематичната злодейка от филма на Дисни 101 далматинци, който излезе като анимационен филм през 1961 г. Той е имал два римейка през 1996 г. и 102 далматинци (2000). Първоначално изданието беше планирано за декември 2020 г. като 60-та и 25-годишнина на предишните филми.Името на героинята се основава на английската дума “жесток” (cruel). Ема Стоун участва и като продуцент. За ролята на баронесата са прослушвани Шарлиз Терон, Никол Кидман, Джулиан Мур и Деми Мур.

 

Актьорски състав

  • Emma Stone
    Emma Stone
    Ема Стоун
  • Emma Thompson
    Emma Thompson
    Ема Томпсън
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички