Невероятният Спайдър-Мен 2 (2014)

6.6375 110 votes
Актьори
Jamie Foxx, Emma Stone, Andrew Garfield
Режисьор
Marc Webb
Сценарист
Roberto Orci, Alex Kurtzman
Снимки
USA, California, Los Angeles, Ironhead Studio
Жанр
Фантастика
Година
2014
Премиера
02 Май 2014
Държава
USA
Продължителност
142 мин.
Трейлър на Невероятният Спайдър-Мен 2 (2014)
5 / 5 - 1 vot
226
1
0
The Amazing Spider-Man 2 (2014)

Винаги сме знаели, че най-голямата битка в този филм е борбата между самия герои – Питър Паркър и супер героя Spider Man мен. Но в The Amazing Spider-Man 2, Peter Parker има още по-голям проблем. С появата на Electro (Jamie Foxx), Питър трябва да се изправи срещу враг далеч по-силен, отколкото е той.

След като стария му приятел Хари Осбърн (Dane DeHaan) се завръща Петър разбира че всичките му врагове имат нещо общо – OsCorp.

Приятел от детството му Harry Osborn се връща в Манхатън, за да видите неизлечимо болния си баща Норман, който е изпълнителен директор на OsCorp. Norman обяснява, че неговата болест е наследствена и Хари е на възраст, в която болестта започва да се развива. Norman дава на Хари малко устройство, което съдържа всички разработки през  живота му. На следващия ден, Norman умира и Хари става нов изпълнителен директор OsCorp. Той обвинява борда OsCorp, че са разработвали технологии за генна модификация, които да се използват за военни цели. Случайно като разглежда лабораторията, електрическа змиорка, в резервоар за генно модифициране го напада, в резултат на което той мутира. Болестта му се увеличава и той разбира че единствения начин да се спаси е да намери Spider Man. Така омразата му към Spider Man нараства и двамата влизат в битка.

Главни актьори
 • Felicity Jones
  Фелисити Джоунс
 • Emma Stone
  Ема Стоун
Добави ревю

Всички части

 1. Невероятният Спайдър-мен (2012)
  Невероятният Спайдър-мен (2012)
 2. Невероятният Спайдър-Мен 2 (2014)
  Невероятният Спайдър-Мен 2 (2014)