Филми с Ейса Гонсалес

Ейса Гонсалес
Eiza González
Когато своеволното 12-годишно момиче Лъки е принудено да се премести от големия си град в малко градче, тя се чувства като риба на сухо. Неочаквано животът ѝ се променя, когато среща дивя кон на име Спирит. Когато стадото на мустанга е заловено, Лъки и Спирит заедно с други коне се отправят към епично приключение.
След експериментите направени във филма от 2014 г. сега на Земята има редица огромни праисторически видове. Човечеството само по себе си не може да се справи със ситуацията и за това планира да ги застави да се борят помежду си.
Марла и Фран (Ейза Гонсалес) мамят възрастни хора, използвайки правата на закона, който им позволява, да се грижат за хора в напреднала възраст. Те виждат в Дженифър своята нова жертва, жена, която много лесно може да се измами. Докато се опитват да изпълнят плана си, те откриват, че Дженифър не е толкова уязвима и че действията им пречат пътя на истински престъпник.
Група приятели не могат да се справят сред пораженията на ураганът Катрина и решават да се присъединят към местни гангстери. Заедно те планират обир, с който ще могат отново да стъпят на краката си.
Перфектният живот на успешния морски пехотинец Рей оттук нататък е унищожен, като че ли от нищо: той и любимата му съпруга са убити. Група амбициозни военни учени успява да извлече Рей от мъртвите и да го превърне в супер войник благодарение на нанотехнологиите. Така той е превърнат в машина за убиване, която не чувства болка, може да се регенерира след наранявания, което го прави почти безсмъртен. Но това, което помни за себе си, се различава от историята, която му представят военните.
Люк Хобс и Декард Шоу са врагове от събитията в предната част. Те не биха спрели пред нищо, за да си прережат гърлата, дори и това да е края на света. Всъщност сега наистина края на света е близо - Брикстън е модифицирал тялото си до толкова, че да се превърне в машина за убиване. Докато той е заплаха за всички, има слухове че дори Хобс и Шоу обединени заедно не могат да го спрат. Това ще бъде техен повод за примирие, както и да се докажат в надпреварата, кой ще убие първи Брикстън?
В далечното бъдеще, в което хора и роботи живеят заедно, механик сглобява робот, намерен в сметището, който нарича Алита. Робота има вид на момичето и човешки мозък, което няма спомени за миналия си живот. Тя скоро разкрива значителните си бойни умения и това че зад нея се крие опасно оръжие. Тя решава да защити своя нов баща, тръгвайки срещу създателите си.
Биографичен филма за Марк Хоганкамп: той е атакуван от няколко души, в следствие на което претърпява кома и си загубва паметта. Като човек без спомени, без никакво минало, той създава макет на град, с който твърде много се отдалечава от реалността.
Един много добър пилот е принуден да изпълнява опасна работа за мафиотски бос. Той трябва да управлява превозното средство, след като мафиотите извършат престъплението. Но по време на бягството нещо се обърква и животът на него и любимата се оказва в опасност.
Jerrica е хипер свързана със социалните медии, което я прави онлайн сензация още когато е тийнейджърка. Тя и сестра й се впускат в музикални турнета като пътешестват през целия Los Angeles. Те се опитват да разгадая съобщение, което е оставено от баща им.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички