Зад волана (2017)

7.6419 560 votes
Актьори
Ansel Elgort, Jon Hamm, Jon Bernthal
Режисьор
Edgar Wright
Сценарист
Edgar Wright
Снимки
New Orleans, USA, Louisiana
Жанр
Комедия, Криминален
Година
2017
Премиера в България
Държава
САЩ, Англия
Продължителност
1 ч 53 мин
Трейлър на Зад волана (2017)
3 141
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Зад волана (2017)
Един много добър пилот е принуден да изпълнява опасна работа за мафиотски бос. Той трябва да управлява превозното средство, след като мафиотите извършат престъплението. Но по време на бягството нещо се обърква и животът на него и любимата се оказва в опасност.

Шофьора на име Baby има шум в уши, поради което той винаги слуша музика със слушалки. Но не това го прави най-добрият в своята работа. В ритъма на своите плейлисти всеки ден се състезава с колата. Този негов талант намира перфектно приложение в обирите.

За разлика от останалите банкови обирджии, той се е усъвършенствал в изкуството да шофира с желанието да може да избяга от престъпниците и да не може полицията да върви по петите му. Той работи постоянно за различни банков обирджия и по-специално точно в шофирането.

Baby посещава всеки път едно и също заведение за бърза храна, защото е влюбен в сервитьорката Дебора. Когато й казва, че е шофьор,  тя няма представа всъщност с какво се занимава. Той винаги трябва да изпълнява заповедите на престъпниците с които работи. За съжаление иска да спре с този начин на живот и да продължи напред, по пътя на любовта, но преди това трябва да изпълни една последна поръчка.

В хода на необикновената му дейност има контакт с много престъпници. Става ясно, че тази игра не може да продължава вечно. Днес е нает за поредния обир, но е нападнат, което миу създава огромни затруднения.

Актьорски състав

  • Lily James
    Lily James
    Лили Джеймс
  • Eiza González
    Eiza González
    Ейса Гонсалес