G.I. Joe: Змийски очи
Baby Driver

Зад волана (2017)

7.6460 180 votes
Актьори
Ansel Elgort, Jon Hamm, Jon Bernthal
Режисьор
Edgar Wright
Сценарист
Edgar Wright
Снимки
New Orleans, USA, Louisiana
Жанр
Комедия, Криминален
Година
2017
Премиера в България
Държава
САЩ, Англия
Продължителност
1 ч 53 мин
Трейлър на Зад волана (2017)
3 271
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Зад волана (2017)
Един много добър пилот е принуден да изпълнява опасна работа за мафиотски бос. Той трябва да управлява превозното средство, след като мафиотите извършат престъплението. Но по време на бягството нещо се обърква и животът на него и любимата се оказва в опасност.

Шофьора на име Baby има шум в уши, поради което той винаги слуша музика със слушалки. Но не това го прави най-добрият в своята работа. В ритъма на своите плейлисти всеки ден се състезава с колата. Този негов талант намира перфектно приложение в обирите.

За разлика от останалите банкови обирджии, той се е усъвършенствал в изкуството да шофира с желанието да може да избяга от престъпниците и да не може полицията да върви по петите му. Той работи постоянно за различни банков обирджия и по-специално точно в шофирането.

Baby посещава всеки път едно и също заведение за бърза храна, защото е влюбен в сервитьорката Дебора. Когато й казва, че е шофьор,  тя няма представа всъщност с какво се занимава. Той винаги трябва да изпълнява заповедите на престъпниците с които работи. За съжаление иска да спре с този начин на живот и да продължи напред, по пътя на любовта, но преди това трябва да изпълни една последна поръчка.

В хода на необикновената му дейност има контакт с много престъпници. Става ясно, че тази игра не може да продължава вечно. Днес е нает за поредния обир, но е нападнат, което миу създава огромни затруднения.

Актьорски състав

  • Lily James
    Lily James
    Лили Джеймс
  • Eiza González
    Eiza González
    Ейса Гонсалес
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички