Крисчън Бейл
Christian Bale

Пълно ускорение (2019)

60-те години са сърцето на моторните спортове. По това време Хенри Форд II събира екип от инженери, за да разработят състезателен автомобил, който да надмине лидера Ферари. Той създава автомобила Ford GT40, който преди това никой американски производител не успял да постигне. Решаващия момент ще бъде на състезанието във Франция Льо Ман през 1966 г.
8

Маугли (2018)

Маугли е дете, отгледано от животните в индийската джунгла. Израсъл заедно с всички, той е приет като един от тях, с изключение на опасния тигър Шир Хан. Все още не предполага, че най-голямата му опасност, не е хищникът, а човешката си природа, пред която предстои да се изправи.
6.5

Вице / Vice (2018)

В биографичния филм, ще видим ярката история на най-впечатляващия вицепрезидент на САЩ и политик на всички времена: Дик Чейни. Първоначално се освобождава от военна служба, поради Виетнамската война, а по-късно се превръща в директор на голяма компания. След като става вицепрезидент, има идеи за нов световен ред.
7.2

Чашата на царя / Knight of Cups (2015)

Един мъж на име Рик (Крисчън Бейл) се озовава в свят, пълен с известни личности, изкушения и ексцесии. В допълнение там има рицар, който може да прави магии с помощта на таро карти. По късно той разбира че е бил измамен с фалшиви обещания.  Легендарният режисьор Терънс Малик  (The Thin Red Line, Badlands) насочва тази романтична драма към един човек (Крисчън Бейл), който търси истината и любовта във филмовата индустрия LA.
5.7

Големият залог / The Big Short (2015)

Това е 2005 година. Когато икономиката е във възход, дръзко се правят сделки след сделки. Няколко човека, имащи различен произход във финансовия сектор, виждат как може да се предизвика криза през 2007 година, като се използва алчността на банкерите. Всичко се случва както по план и през 2008 г. световните финансови пазари и банките са уловени с икономическата криза.
7.8

Черният рицар: Възраждане (2012)

Батман е обвинен за смъртта на Харви поради което той загадъчно изчезва. Осем години по-късно се появяват жената котка и Бейн, който е злодей, загубил разсъдъка си. След двамата престъпници върви следа от насилие, което кара Батман да излезе от скривалището си. Но той не предполагам, че злодеите са по-силни от неговите очаквания и ще се трябва да се бори дори за собствения си живот.
8.4