Маугли (2019)

Актьори
Christian Bale, Andy Serkis, Cate Blanchett
Режисьор
Andy Serkis
Сценарист
Callie Kloves, Rudyard Kipling
Жанр
Драма, Приключенски
Година
2019
Държава
UK
Трейлър на Маугли (2019)
5 / 5 - 1 vot
113
2
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Маугли е дете, отгледано от животните в индийската джунгла. Израсъл заедно с всички, той е приет като един от тях, с изключение на опасния тигър Шир Хан. Все още не предполага, че най-голямата му опасност, не е хищникът, а човешката си природа, пред която предстои да се изправи.

Новата филмова версия се фокусира върху приключенията и произхода на Маугли – човешко бебе, изоставено в сърцето на джунглата и отгледано от семейство вълци. Под защитата и закрилата на тази глутница вълци, Маугли ще бъде отгледан в джунглата на Индия, като част от тяхното семейство и ще научи за предимството да бъде приет в един свят, състоящ се само от животни. Той расте дълбоко в джунглата съгласно суровите закони, под закрилата на мечката Балу и мъдрата пантера Багира и се чувства като у дома си в дивата природа. Той се бе приет като един от тях – от змията Каа до чакала Табаки, всеки го възприема като свое дете, но разбира се, не всички го приветстват така добре, особено като става дума за ужасния тигър Шир Хан. Хищник не иска да има човешко дете в джунглата. За да го предпазят от лапите му, двамата приятели ще му помогнат. Той не е единствената му заплаха, защото по-голямата опасност ще бъде, когато той трябва да се изправи пред факта, че е човек, а не животно.
Информация
Филмът вдига великия класически роман “Книгата на джунглата”, световно известната колекция от истории на Рудард Киплинг. Написана през 1894 г., от британския автор, тя е заснета няколко пъти, като първия път е през 1942 г. и втория през 1994 г..
Филма първоначално носеше заглавието ” Jungle Book: Origins”, но за да не се бърка с проекта на Disney и Warner Bros, който създадоха през 2016 г., бе променено.

Добави ревю

Всички части

  1. Книга за джунглата 2 (2016)
    Книга за джунглата 2 (2016)
  2. Маугли (2019)
    Маугли (2019)