Капитан Марвел 2

Единственият и неповторим Айвън (2020)

The One and Only Ivan
6.613 хил. гласа
Актьори
Sam Rockwell, Phillipa Soo, Bryan Cranston
Режисьор
Thea Sharrock
Сценаристи
Mike White, Katherine Applegate
Снимки
Vancouver, British Columbia, Canada
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 35 мин
Трейлър на Единственият и неповторим Айвън (2020)
822
Абонирай се за YouTube канала ни
Айвън е горила, свикнала да живее в града, на която нищо не ѝ липсва. В нейния живот виза малко слонче, което много иска да се върне в джунглата при семейството си. Така започва неговото пътешествия и опознаването на дома му.

Миролюбивата горила Айвън е свикнала да живее постоянно в клетка в мола, служеща за атракция. Наистина не му липсва животът в джунглата, защото никога не го е виждал. Тук прекарва времето си с изкуствата на модерния свят, като телевизия, музика и разбира се ядене на банани. Айвън е щастлив и се чувства като у дома си сред хората, а неговият собственик Мак го е взел от преди много години и не престава да го обича. Въпреки че Айвън е голямата звезда на шоуто, все по-малко хора идват. Сега на сцената се появява малкото слонче Руби, в което Мак вижда някогашния си успех. Но бившата голяма звезда е дала обещание на своя стара приятелка, слона Стела, да даде на Руби по-добър живот. След запознанството си с малкото слонче, семейството на което много му липсва, интровертната горила научава повече за мястото, от където е дошла и иска да види външния свят с нови очи. Айвън решава да върне младия си приятел у дома и междувременно да преосмисли, какво означава да живееш у дома си.

След като Уолт Дисни си осигури правата за адаптиране на едноименната детската книга, публикувана през 2011 г., ние ще видим филм подобен на Книга на джунглата, който беше една от първите продукции със съчетание от анимирани животни и снимани сцени.

С участието на

  • Angelina Jolie
    Angelina Jolie
    Анджелина Джоли