Бързи и яростни 9
The One and Only Ivan

Единственият и неповторим Айвън (2020)

6.610 210 votes
Актьори
Sam Rockwell, Phillipa Soo, Bryan Cranston
Режисьор
Thea Sharrock
Сценарист
Mike White, Katherine Applegate
Снимки
Vancouver, British Columbia, Canada
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 35 мин
Трейлър на Единственият и неповторим Айвън (2020)
542
Абонирай се за YouTube канала ни
Айвън е горила, свикнала да живее в града, на която нищо не ѝ липсва. В нейния живот виза малко слонче, което много иска да се върне в джунглата при семейството си. Така започва неговото пътешествия и опознаването на дома му.

Миролюбивата горила Айвън е свикнала да живее постоянно в клетка в мола, служеща за атракция. Наистина не му липсва животът в джунглата, защото никога не го е виждал. Тук прекарва времето си с изкуствата на модерния свят, като телевизия, музика и разбира се ядене на банани. Айвън е щастлив и се чувства като у дома си сред хората, а неговият собственик Мак го е взел от преди много години и не престава да го обича. Въпреки че Айвън е голямата звезда на шоуто, все по-малко хора идват. Сега на сцената се появява малкото слонче Руби, в което Мак вижда някогашния си успех. Но бившата голяма звезда е дала обещание на своя стара приятелка, слона Стела, да даде на Руби по-добър живот. След запознанството си с малкото слонче, семейството на което много му липсва, интровертната горила научава повече за мястото, от където е дошла и иска да види външния свят с нови очи. Айвън решава да върне младия си приятел у дома и междувременно да преосмисли, какво означава да живееш у дома си.

След като Уолт Дисни си осигури правата за адаптиране на едноименната детската книга, публикувана през 2011 г., ние ще видим филм подобен на Книга на джунглата, който беше една от първите продукции със съчетание от анимирани животни и снимани сцени.

С участието на

  • Angelina Jolie
    Angelina Jolie
    Анджелина Джоли
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички