Дедпул и Върколака

Пинокио (2022)

Pinocchio
5.142 хил. гласа
Актьори
Joseph Gordon-Levitt, Benjamin Evan Ainsworth, Tom Hanks
Режисьор
Robert Zemeckis
Сценаристи
Robert Zemeckis, Chris Weitz
Снимки
Tuscany, Italy
Жанр
Драма, Комедия, Приключенски
Година
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 45 мин
Трейлър на Пинокио (2022)
1 239
Абонирай се за YouTube канала ни
Адаптация на известната книга на Карло Колоди Пинокио, изобразена в един фантастичен свят, в центъра на която е лъжата.

Производителят на играчки Джепето има едно последно желание: да има син. Той създава дървена кукла със надеждата, тя да се превърне в истинско момче. През нощта се появява синя фея, която вдъхва живот дървената куклата. Джепето не може да повярва на късмета си – той дава името на куклата Пинокио и от този момент нататък дърводелецът се грижи за своят син и дори го праща на училище. Но Пинокио мечтае за приключения, с които да преоткрива света.

Когато лисица и котарак му разказват за световноизвестния кукловод Стромболи, при който може да се превърне в звезда, наивното дървено момче е бързо привлечено. Пинокио се отправя към великия Стромболи, без да знае, че отива право в бърлогата на звяра.

Адаптация на известната книга на Карло Колоди Пинокио, в която се разказва за историята на дървена кукла, която мечтае да стане истински човек. Когато Пинокио получава желанието си, той е щастлив, но е склонен да лъже, което е последствие от това, да бъде човек. Това е история за отношенията между баща и син, в центъра на която е лъжата, развиваща се в един фантастичен свят.

С участието на

  • Tom Hanks
    Tom Hanks
    Том Ханкс