Кунг-фу панда 4

Фантастични филми

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
АнимацияЕкшънПриключенски
5.7
В Чиракът на тигъра говорещ тигър и малко момиче трябва да обединят войните от китайския зодиак, за да се изправят срещу могъщ противник.
ДрамаЕкшънПриключенски
7.2
Няколко деца откриват, че гръцката митология е истина, а техните родители са богове. Точно в този момент между боговете и чудовищата се заражда война, за която те се оказват неподготвени.
ДрамаЕкшънПриключенски
4.4
В Сейа се пробуждат мистични сили и се озовава в центъра на древна битка за съдбата на преродената Атина и спасяването на Земята.
АнимацияЕкшънПриключенски
7.6
Сузуме отваря мистериозна врата, която отприщва незнайни сили. Сливат се миналото, настоящето, бъдещето и сеят разруха.
ЕкшънПриключенскиФантастика
7.3
Бивш барон (Крис Пайн) и крадец, заедно с партньорката си, излизат от затвора. Тя се обединяват с не много талантлив магьосник, за да ограбят измамния мошеника, който е задигнал цялата им плячка и ги е вкарал зад решетките и се е превърнал в лорд на Невъртуинтър. Най-големият проблем е, че предателят е в съюз могъщ червен магьосник и има много по-мрачни планове.
 • Chris Pine
  Крис Пайн
ДрамаЕкшънПриключенски
7.5
Алина за да спаси страната и победи тъмния генерал Кириган, тя трябва да откри магически предмет, който ще увеличи силите ѝ.
ЕкшънПриключенски
5.7
Звездните рейнджъри трябва да се изправят срещу старт и силен враг, който иска да се върне назад във времето и да ги унищожи веднъж за винаги.
ДрамаКриминаленФантастика
7.7
Втория и последен сезон на сериала, който разказва за конфликта между хора и митични същества, в центъра на който е феята Винет.
АнимацияЕкшънПриключенски
183 години преди събитията в Двете кули кралят на Рохан построява непревземаема крепост, за да предпази столицата Едорас от настъпващите вратове от Страната Дун. Войната е неизбежна.
АнимацияЕкшънПриключенски
5.7
Семейство изследователи са на експедиция в красив и опасен свят, населяван от очарователни, но и опасни същества.
 • Jake Gyllenhaal
  Джейк Джилънхол
ДрамаЕкшънПриключенски
5.7
В един фантастичен средновековен свят на магьосници, елфи, чудовища и феи, принцеса Кит трябва да открие брат си, който е отвлечен.
АнимацияКомедияПриключенски
5.6
Продължение на филма Омагьосана (2007), в който принцеса Жизел предизвиква сътресения в приказния и реалния свят.
 • Amy Adams
  Ейми Адамс
ДрамаПриключенскиSci-Fi
7.8
В сезон 3 Уил, който притежава магическия нож и Лира, пророкуваното дете, пътуват през различни светове, за да се намерят и защитят взаимно.
 • James McAvoy
  Джеймс Макавой
КомедияПриключенски
6.7
Флип (Джейсън Момоа) е получовек, който търси бащата на малко момиче елф, който е изчезнал в мистичния свят на сънищата.
 • Jason Momoa
  Джейсън Момоа
ДрамаSci-Fi
7.1
Пътническия самолет от полет 828 изчезна от радарите за цели 5 години и се появи невредим. Какво се случи, ще видим в четвъртия сезон.
ЕкшънКриминаленПриключенски
7.5
След като спасяват Готъм, Титаните се връщат в Сан Франциско. Те правят кратък престой в метрополиса, който ги отправя към следващото им приключение. Тук те попадат под прицела на свръхестествен култ, чиито членове притежават сили, каквито Титаните не са виждали досега.
ДрамаЕкшънПриключенски
7
Сериалът ще ни запознае не само с нови герои, но и с нови места. Фокусът вероятно ще бъде върху остров Нуменор, възхода на тъмния владетел Саурон и създаването на пръстените на властта.
ДрамаЕкшънФантастика
7
В Сезон 2 Ордена трябва да се бори срещу Адриел, който е всичко друго, но не и това, за което се представя и е на път да завладее света.
ЕкшънПриключенски
3.5
Четири момичета попадат във фантастичен свят, където трябва да се борят с Пазителя на времето и всякакви тъмни същества.
ДрамаЕкшънПриключенски
6.8
Във втория сезон Блумот и приятелите ѝ са изправени през нова опасност: феите в училището Алфеа една по една започват да изчезват.