Дедпул и Върколака

Харолд и лилавия молив (2024)

Harold and the Purple Crayon
Актьори
Zachary Levi, Benjamin Bottani, Lil Rel Howery
Режисьор
Carlos Saldanha
Сценаристи
David Guion, Michael Handelman
Снимки
Atlanta, Georgia
Жанр
Анимация, Фантастика
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 32 мин
Трейлър на Харолд и лилавия молив (2024)
208
Абонирай се за YouTube канала ни
Малко момче им молив, който превръща в реалност всичко, което е нарисувала, пътувайки в своите мечти и фанатици.

От дете Харолд  има големи мечти. Той иска да се разходи под лунната светлина. Характерното за неговия живот е, че нищо не съществува, защото животът му е една празна страница на тетрадка и молив, който има способността да превръща всичко нарисувано от него в реалност. С магическия си молив може да вдъхва живот на всичко, което нарисува. Така превръща фантастични светове в реалност. Той се затваря във фантастичен свят с този вълшебен лилав молив. От дърво, пазено от дракон през океан с платноходка до пътуване с балон над далечни хълмове са част от приключенията, които неволно ще запълнят празните листи и ще се превърнат в новата реалност на детето.

Внушението на ума и силата на въображението ще бъдат отраженията на тази история, които правят невъзможно възможно, докосвайки се до свят, който не съществува. Пътувайки в мечтите, илюзиите и фантазиите, детето не може да направи разлика между съня и реалността.

Но както често се случва, когато пораснеш, спираш с детските си игри и занимания. В този число, той отдавна е оставил тетрадката и вълшебния молив. В един момент се налага, отново да си припомни за тях, когато магическите предмети попадат в неподходящи ръце. Той осъзнава, колко неправилно е използвал лилавия молив и още повече, че е подценил силата му. Харолд и приятелите му изведнъж са призовани да спасят не само фантастичния, но и реалния свят.

Адаптация на едноименната детска книга на Крокет Джонсън от 1955 г.