Дедпул и Върколака

Властелинът на пръстените Сезон 2 (2024)

The Lord of the Rings: The Rings of Power
7357 хил. гласа
Сезон 2
8 епизода
Актьори
Morfydd Clark, Charlie Vickers, Ismael Cruz Cordova
Сценаристи
Patrick McKay, John D. Payne
Снимки
London
Жанр
Драма, Екшън, Приключенски
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Властелинът на пръстените Сезон 2 (2024)
60
Абонирай се за YouTube канала ни
Саурон иска да събере всички пръстени и да покори Средната земя. Докато все още не разполага с тях, събира около себе си армия.

Най-голямата опасност в Средната земя си има име и то е Саурон. Той се е завърнал. След като Галадриел е измамена от Тъмния господар под формата на човека и помага за изковаването на трите пръстена на властта на елфите, сега елфът тръгва на лов за Саурон.

Тъй като няма своя армия, той трябва да разчита единствено на своята тъмна сила. Междувременно трябва да намери нови начини да се сдобие с власт и да събере нови съюзници. Той прави всичко възможно, за да се сдобие с пръстените.  Само с тях може да подчини цялата Средна земя на волята си.

Докато светът все повече се приближава към своя край, всеки елф, джудже, орк, човек или магьосник трябва да заеме своето място и да намери съдбата си. В този труден момент приятелствата са поставени на изпитание, а кралствата заплашват да се разпаднат. Но винаги си струва да се бориш за доброто.

Междувременно за момичето Харфу и нейния спътник Истър започва ново вълнуващо приключение, което отвежда дуото в непознатите области на Рун в източната част на Средната земя.

Още през ноември 2019 г. Amazon официално даде зелена светлина на втория сезон на фентъзи сериала “Властелинът на пръстените: Властелинът на пръстените“. За сезон 2 продукцията сменя мястото на снимките и се премести от Нова Зеландия в Англия. Снимките са направени от октомври 2022 г. до юни 2023 г.

Сезони

  1. Властелинът на пръстените (2022)
    Властелинът на пръстените (2022)
  2. Властелинът на пръстените Сезон 2 (2024)
    Властелинът на пръстените Сезон 2 (2024)