Кралството на планетата на маймуните

Уилоу (2022)

Willow
5.734 хил. гласа
Сезон 1
8 епизода
Актьори
Ruby Cruz, Erin Kellyman, Ellie Bamber
Сценарист
Jonathan Kasdan
Снимки
Wales
Жанр
Драма, Екшън, Приключенски
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Уилоу (2022)
1 356
Абонирай се за YouTube канала ни
В един фантастичен средновековен свят на магьосници, елфи, чудовища и феи, принцеса Кит трябва да открие брат си, който е отвлечен.

Изминали са много години откакто младият магьосник Уилоу е успял да победи злата кралица Бавморда. През това време той е усъвършенствал тайните на занаята и се е превърнал в опитен магьосник.

Отново навлизаме във вълшебния свят, пълен с феи, магьосници и чудовища. След като младият принц е отвлечен, кралският двор е в смут. Неговата сестра близначка Кит обединява сили с кухненската прислужница Дав и нейната слугиня Джейд, за да открият и спасят принца. По време на пътуването си, те получават помощ от крадец и лъжец, който се присъединява към тях, за да се измъкне от затвора. Към тя се присъединява и Уилол, който ще открие, че зад изчезването на момичето се крие нещо много повече, отколкото е предполагал.

Главни герои

Уилоу е магьосник, който повежда групата, за да спасят отвлечения брат близнак на принцесата.

Кит е принцеса, чийто брат близнак внезапно е отвлечен. Нейната съдба е да стане лидер и един ден да управлява страната си като кралица.

Дав е млада помощничка в кухнята на кралския двор. Тя все още не знае, че е предопределена и от нея ще зависи съдбата на цялото кралството.

Джейд е слугиня и най-добра приятелка на престолонаследничката Кит. По време на съвместното им приключение тя не само служи като морален компас на групата, но и доказва, че е най-добрият войн в кралството.

Бурман е лъжец и крадец, който излежава присъдата си в затвора. Той се присъединява към принцесата, за да избяга от затвора.

Грейдън е млад учен, който се присъединява към спасителната мисия.