Кунг-фу панда 4

Сянка и кост Сезон 2 (2023)

Shadow and Bone
7.5114 хил. гласа
Сезон 2
8 епизода
Актьори
Jessie Mei Li, Archie Renaux, Ben Barnes
Сценарист
Eric Heisserer
Снимки
Festetics Castle, Keszthely, Hungary
Жанр
Драма, Екшън, Приключенски
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Сянка и кост Сезон 2 (2023)
1 612
Абонирай се за YouTube канала ни
Алина за да спаси страната и победи тъмния генерал Кириган, тя трябва да откри магически предмет, който ще увеличи силите ѝ.

Алина иска да спаси своята страна Равка от разруха, но за целта трябва да унищожи сенките веднъж завинаги. За да постигне целта си, ще измине дълъг път. Съвсем скоро Слънчевият войн достигна до морето на запад заедно с Мал.

Тя отново се оказва в бягство от генерал Кириган, защото е успял да се измъкне от света на сенките и сега е по-силен от всякога. Сред слугите му се начисляват множество сенчести чудовища Ничевоя, дневната светлина които не може да навреди. Те и опасните вербувани Гриша му помагат да завземе властта в Равка.  Кириган продължава да се опитва да убеди Алина, че двамата са свързани по специален начин и че тя може да изпълни съдба си, само ако е до него

Алина със сегашните си сили няма никакъв шанс срещу мрачния генерал. Въпреки че вече може да контролира силата си, благодарение на еленовия рог, той все още не е достатъчен, за да победи Кириган. Ето защо тя и Мал се отправят в търсене на могъщи съюзници, както и на други магически предмети, които биха могли да увеличат потенциала на нейните сили.

Междувременно в Кетърдам бандата около лидера Каз, наемния убиец Инедж и стрелецът Джеспър трябва да се справят със стари врагове и конфликти, които поставят в опасност не само статута им в Барелефа, но и живота им. Скоро пред тях се открива възможност за грабеж, а това ще свърже общата им съдба с тази на легендарния Слънчев воин.

Втория сезон е базиран на романа Leigh Bardugo Waves of Ice и елементи от книгите на Six Of Crows.

Сезони

  1. Сянка и кост (2021)
    Сянка и кост (2021)
  2. Сянка и кост Сезон 2 (2023)
    Сянка и кост Сезон 2 (2023)