Кунг-фу панда 4

Средновековни филми

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
ЕкшънИсторическиПриключенски
6.7
Тримата кралски воини и Д'Артанян трябва да се изправят срещу най-опасния си съперник, Милейди дьо Уинтър, защото е настъпила война.
 • Eva Green
  Ева Грийн
ДрамаЕкшънПриключенски
8.4
Битката за Железния трон и наследството на Таргариен продължава. След като Рейнира намира поддръжници, Танцът на драконите започва.
ЕкшънИсторическиПриключенски
6.7
Д'Артанян мечтае да се присъедини към корпуса на мускетарите на крал Луи XIII, което го забърква в мрежа от интриги.
 • Eva Green
  Ева Грийн
ДрамаИсторическиПриключенски
През 1600 г. английския моряк Джон Блекторн се превръща в довереник на лорд Торонага, което променя хора на историята.
ЕкшънПриключенскиФантастика
Дъщерята на краля вярва, че ще се омъжи за принц, но твърде късно разбира, че ще бъде принесена в жертва на дракон.
 • Robin Wright
  Робин Райт
БългарскиДрама
В българския филм се разказва за реално съществувалия Франсоа Вийон - поет, изпреварил времето си, многократно осъждал несправедливостта, за което платил с трагичната си смърт.
ДрамаЕкшънПриключенски
В Гладиатор 2 Луциус е възхитен от постъпката на Максимус и иска да следва своят пример на подражания, който някога го е спасил.
 • Denzel Washington
  Дензъл Уошингтън
 • Connie Nielsen
  Кони Нилсен
ДрамаЕкшънПриключенски
8
Сири и Гералт потеглят към Аретуза, където са въвлечени в битка с най-могъщите магьосници, докато Сири все още не знае с какви сили разполага.
 • Henry Cavill
  Хенри Кавил
ЕкшънПриключенскиФантастика
7.3
Бивш барон (Крис Пайн) и крадец, заедно с партньорката си, излизат от затвора. Тя се обединяват с не много талантлив магьосник, за да ограбят измамния мошеника, който е задигнал цялата им плячка и ги е вкарал зад решетките и се е превърнал в лорд на Невъртуинтър. Най-големият проблем е, че предателят е в съюз могъщ червен магьосник и има много по-мрачни планове.
 • Chris Pine
  Крис Пайн
ДрамаЕкшънПриключенски
7.5
Алина за да спаси страната и победи тъмния генерал Кириган, тя трябва да откри магически предмет, който ще увеличи силите ѝ.
КомедияПриключенски
5.1
Астерикс и Обеликс трябва да помогнат на принцесата на Китай да спаси майка си, свалена с преврат. Но към тези земи се е насочил и Цезар.
АнимацияЕкшънПриключенски
183 години преди събитията в Двете кули кралят на Рохан построява непревземаема крепост, за да предпази столицата Едорас от настъпващите вратове от Страната Дун. Войната е неизбежна.
ДрамаЕкшънПриключенски
4.9
Действията се развиват 1200 години преди тези във Вещера, когато континента е населяван от елфи, чудовища и хора. В тези времена се ражда първия магьосник, който да предпазва хората от чудовищата.
ДрамаЕкшънПриключенски
5.7
В един фантастичен средновековен свят на магьосници, елфи, чудовища и феи, принцеса Кит трябва да открие брат си, който е отвлечен.
ДрамаЕкшънПриключенски
7
Сериалът ще ни запознае не само с нови герои, но и с нови места. Фокусът вероятно ще бъде върху остров Нуменор, възхода на тъмния владетел Саурон и създаването на пръстените на властта.
ДрамаЕкшънПриключенски
8.4
Предистория на сериала Игра на тронове, която се развива 300 години по-рано и се фокусира върху семейство Таргариен.
ДрамаЕкшънSci-Fi
7.6
Баба Вос (Джейсън Момоа) е изоставя племето, живеейки като отшелник. След като се появява ново оръжие, той трябва да се върне, за да защити своя народ.
 • Jason Momoa
  Джейсън Момоа
ДрамаЕкшънФантастика
5.7
В един приказен и фантастичен свят смела принцеса (Джой Кинг) със силна воля отказва да се омъжи за жесток социопат. Тя е отвлечена и затворена в отдалечена кула на замъка на баща си. Нейния отмъстител ухажор възнамерява да отнеме трона на баща ѝ, а тя е твърдо решена да го защити.
 • Olga Kurylenko
  Олга Куриленко
ДрамаЕкшънПриключенски
7
Принцът на викингското кралство планира кървав поход, за да отмъсти за убийството на баща си и да си върне трона на Исландия.
 • Nicole Kidman
  Никол Кидман
 • Anya Taylor-Joy
  Аня Тейлър-Джой
 • Alexander Skarsgård
  Александър Скарсгард