Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Аватар: Повелителят на четирите стихии (2024)

Avatar: The Last Airbender
7.270 хил. гласа
Сезон 1
10 епизода
Актьори
Gordon Cormier, Ian Ousley, Kiawentiio
Сценарист
Albert Kim
Снимки
Vancouver, British Columbia, Canada
Жанр
Екшън, Комедия, Приключенски
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Аватар: Повелителят на четирите стихии (2024)
537
Абонирай се за YouTube канала ни
Легендарния Аватар може да контролира четирите стихии - огън, вода, въздух и земя. Неговата съдба е да донесе мир на народите.

Аватар: Легендата за Анг

Във вселената на Аватар съществуват четири народа – огън, вода, въздух и земя. Във всеки един от тях има специални хора, които могат да контролират един от тези елементи. Някога са живели в мир, но сега Огненият народ иска да унищожи останалите кралства. Някога е съществувал легендарния Аватар, който има дарбата да управлява и четирите стихии едновременно, за да поддържа света в равновесие. Със своята невъобразима сила той осигурявал мир между кралствата. Но докато народа на огъня внася хаос в света, няма и следа от Аватар.

Катара и нейният брат Сока са част от племето на водата. Един ден те срещат момче на име Аанг, което принадлежи към почти забравения номадски народ на въздуха. За тяхна изненада те разбират, че всъщност той е отдавна изгубеният Аватар. Те виждат в него спасителя, който може да защити водното им племе от имперските амбиции на огнения народ. За да може Аватар да изпълни предначертаната си съдба, те предприемат пътуване, което преминава през всички народи. Те искат да намерят всички хора със специални умения и да научат Аватар да владее силите си. През цялото това време са преследвани от опасния престолонаследник Зуко.

През 2018 г. стана ясно, че Netflix планира адаптация на анимационния сериал Аватар: Повелителят на четирите стихии. Създателите на сериала са наети като шоурънъри, но по-късно напускат проекта, поради творчески различия. Снимките на първия сезон са правени от ноември 2021 до юни 2022 г.