Дедпул и Върколака

Вещерът Сезон 3 (2023)

The Witcher
8574 хил. гласа
Сезон 3
8 епизода
Актьори
Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan
Сценарист
Lauren Schmidt Hissrich
Снимки
Ogrodzieniec, Slaskie, Poland
Жанр
Драма, Екшън, Приключенски
Година
Премиера
Държави
Полша, САЩ, Унгария
Трейлър на Вещерът Сезон 3 (2023)
6 766
Абонирай се за YouTube канала ни
Сири и Гералт потеглят към Аретуза, където са въвлечени в битка с най-могъщите магьосници, докато Сири все още не знае с какви сили разполага.

Неотдавна Гералт (Хенри Кавил) трябваше да разбере, че Каер Морхен вече не е безопасно място за Сири. Монарси, магьосници и зверове от континента се борят да заловят младото протеже на Гералт, който се опитва да я скрие от всеки похитител. Из целия континент се позиционират различни фракции, за да поемат контрола над Сири по различни причини. Сред тях е и император Емхир, владетел на Нилфгард и биологичен баща на Сири.

Елфите около Франческа, които наскоро основаха свое собствено кралство, също проявяват интерес към Сири, чиято кръв може да е единствената им надежда за бъдещето.

Йенефер иска да помогне на Сири в контролирането на магическите ѝ способности. Поради това иска да я заведе в училището за магии Аретуза, което разполага със защитена крепост. Тук се надяват да открият, каква магическа сила притежава младата жена. По същото време там се провежда среща на най-могъщите магьосници. Далеч от това, което са планирали, те са въвлечени в битка, в която политическата корупция, тъмната магия и предателството са на дневен ред.

Октомври 2022 г. е обявено, че сезон 3 ще бъде последен за Хенри Кавил. От сезон 4 актьорът Лиам Хемсуърт ще поеме ролята на Гералт от Рива.

С участието на

 • Henry Cavill
  Henry Cavill
  Хенри Кавил

Сезони

 1. Вещерът (2019)
  Вещерът (2019)
 2. Вещерът Сезон 2 (2021)
  Вещерът Сезон 2 (2021)
 3. Вещерът Сезон 3 (2023)
  Вещерът Сезон 3 (2023)