Кралството на планетата на маймуните

Ласи: Едно невероятно приключение (2023)

Lassie - Ein neues Abenteuer
5.7181 гласа
Актьори
Justus von Dohnányi, Dennis Mojen, Katharina Schüttler
Режисьор
Hanno Olderdissen
Сценарист
Andreas Cordes
Жанр
Драма, Екшън
Година
Премиера в България
Държава
Германия
Продължителност
1 ч 31 мин
Трейлър на Ласи: Едно невероятно приключение (2023)
557
Абонирай се за YouTube канала ни
Лятната ваканция на три деца е прекъсната, след като им е откраднато кучето. Те трябва да намерят гаднярите, за да си го върнат.

Това е втората част на Ласи се завръща у дома. В първия филм 12-годишният Фло и неговото кучи Ласи бяха разделени. По неблагоприятно стечение на обстоятелствата съдбата отново ги събра и дори ги върне в любимия им стар дом.

Във втората част лятната ваканция, която Фло е чакал, най-накрая е дошла. Този път няма да остави любимия си приятел, а иска през цялото време да лудуват заедно. Затова отказва планираната почивка на остров с родителите си, оставяйки ги сами. Вместо това иска иконома на семейството Герхард да го заведе в планината във ферма, в която да прекара ваканцията заедно с други две деца Клео, Анри и териера Пипа. Тук обаче не всичко е така прекрасно, защото в близкото село изчезват все повече кучета. Всички са хвърлени в суматоха, когато бандити открадват Пипа. Те обаче са си направили плановете без да вземат предвид Ласи, който веднага тръгва да търси Пипа. Децата и Ласи трябва да стигнат до дъното на този проблем. Шансовете са на тяхна страна, когато се оказва, че подлите престъпници са на една пресечка разстояние и са се насочили към определени кучета. Триото е на път да им разбие всички планове и да покаже, че малките деца са готови за велики дела.