Повелителят на дракони
Flora & Ulysses

Флора и Юлесийс (2021)

6.34 410 votes
Актьори
Matilda Lawler, Ben Schwartz, Alyson Hannigan
Режисьор
Lena Khan
Сценарист
Kate DiCamillo, Brad Copeland
Снимки
Vancouver, British Columbia, Canada
Жанр
Комедия, Приключенски
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 35 мин
Трейлър на Флора и Юлесийс (2021)
93
Абонирай се за YouTube канала ни
Малката Флора трудно преживява развода на родителите си, но в това ѝ помага нови ѝ приятел - катеричка със специални сили.

Флора е само на десет години и въпреки това нейният възглед за света е доста циничен. За разлика от повечето деца на нейната възраст, тя не таи надежди за бъдещето си. Една от причината за този мироглед е, че родителите ѝ се развеждат. За да избяга от горчивата реалност, прекарва все повече време с историите на известни герои от комиксите. Тя се откъсва от реалността и започва да живее в мечтите си, като става част от собственото си фантастично приключение.

Всичко започва, когато спасява катеричка, от косачката на съседа си. Тя кръщава малкия гризач Юлесийс. Малко по-късно следва голямата изненада: Юлесийс има специални сили, точно както героите от комиксите. Между двамата се заражда дълбоко приятелство, което променя възгледа ѝ за света към позитивно. Чрез новия си приятел, тя осъзнава колко красив е света. Но на хоризонта се задава нова пречка, която път има силата да я раздели с любимата си катеричка: нейната майката! Тя иска да разкара катеричката от дома им.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички