Дедпул и Върколака

Флора и Юлесийс (2021)

Flora & Ulysses
6.26.6 хил. гласа
Актьори
Matilda Lawler, Ben Schwartz, Alyson Hannigan
Режисьор
Lena Khan
Сценаристи
Kate DiCamillo, Brad Copeland
Снимки
Vancouver, British Columbia, Canada
Жанр
Комедия, Приключенски
Година
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 35 мин
Трейлър на Флора и Юлесийс (2021)
514
Абонирай се за YouTube канала ни
Малката Флора трудно преживява развода на родителите си, но в това ѝ помага нови ѝ приятел - катеричка със специални сили.

Флора е само на десет години и въпреки това нейният възглед за света е доста циничен. За разлика от повечето деца на нейната възраст, тя не таи надежди за бъдещето си. Една от причината за този мироглед е, че родителите ѝ се развеждат. За да избяга от горчивата реалност, прекарва все повече време с историите на известни герои от комиксите. Тя се откъсва от реалността и започва да живее в мечтите си, като става част от собственото си фантастично приключение.

Всичко започва, когато спасява катеричка, от косачката на съседа си. Тя кръщава малкия гризач Юлесийс. Малко по-късно следва голямата изненада: Юлесийс има специални сили, точно както героите от комиксите. Между двамата се заражда дълбоко приятелство, което променя възгледа ѝ за света към позитивно. Чрез новия си приятел, тя осъзнава колко красив е света. Но на хоризонта се задава нова пречка, която път има силата да я раздели с любимата си катеричка: нейната майката! Тя иска да разкара катеричката от дома им.