Кралството на планетата на маймуните

Филми с кучета

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
Приключенски
7.2
По време на приключенско състезание Майкъл среща бездомно куче в джунглата, което по-късно се превръща в най-добрия му приятел.
 • Mark Wahlberg
  Марк Уолбърг
АнимацияЕкшънПриключенски
5.9
Мистериозен метеорит дава на няколко кученца супер сили. Подлия кмет се обединява със зъл учен, за да им ги открадне.
 • Kristen Bell
  Кристен Бел
АнимацияКомедия
5.8
Две кученца трябва да намерят открадната диадема, за да спасят представлението Лебедово езеро на примабалерината.
АнимацияКомедияПриключенски
6.3
Ако кучето е най-добрият приятел на човека, какво би се случило, ако човекът е пълен мръсник? В такъв случай може би е време за сладко отмъщение по кучешки.
 • Will Ferrell
  Уил Феръл
АнимацияКомедияПриключенски
3.5
Мармадюк е щуро куче, което не изпуска нито една лудория. Треньорът на кучета Рони иска да го превърне в куче за пример и да спечели местния конкурс. Но дали ще ми стигнат нервите?
 • J.K. Simmons
  Джей Кей Симънс
АнимацияКомедия
5.7
Кучето Ханк е мъник, който иска да стане самурай. С помощта на котарака Джимбо, някогашен велик боец, той трябва да изпълни мисия и да докаже, че е възможно кучета и котки да живеят заедно.
 • Samuel L. Jackson
  Самюъл Джаксън
АнимацияКомедияПриключенски
6.1
Колоритната група палета с необикновени сили и героичност ще трябва да спаси град Адвенчър от алчните амбиции на кмета, който иска да контролира времето и унищожи града.
Анимация
5.6
Фреди произхожда от семейство благородни върколаци, но когато идва часът на първата му трансформация, той се превръща в сладко пуделче. Очаква го приключение, в което трябва да докаже, че истинския вълк има смело сърце, а не големи нокти и зъби.
АнимацияКомедияПриключенски
3.7
В модерния град РобоГрад домашните любимци имат щастлив и луксозен живот. Но когато всички машини в града заставят срещу своите създатели и дори ги прогонват от гарата, животните ще се превърнат в герои.
 • Natalie Dormer
  Натали Дормър
АнимацияКомедияПриключенски
5.6
Харизматично и говорещо куче Скуби-Ду и господарят му Шаги, отново ще бъдат в центъра на събитията, като този път ще си имат работа с противници на свръхестествения вид - призраци и чудовища.
 • Mark Wahlberg
  Марк Уолбърг
 • Amanda Seyfried
  Аманда Сейфрид
 • Zac Efron
  Зак Ефрон
ДрамаПриключенски
6.7
Адаптация на едноименния роман, в който опитомено куче е въвлечено в дивата природа на Аляска, където е принудено да се бори с тежките условия и отново да възвърне своите инстинкти за оцеляване.
 • Karen Gillan
  Карън Гилън
 • Dan Stevens
  Дан Стивънс
Драма
7.4
Още веднъж кучето Бейли тръгва да търси смисъла за своето съществуване и влиза в контакт с много хора, чийто живот докосва и научава, че живот не е нищо без щастие и любов. Един филм за кучешката любов, приятелство и отдаденост.
Анимация
4.9
Рекс е любимото куче на британската кралица, което се изгубва, далеч от двореца. Той се сблъсква с банда кучета и се опитва да намери пътя към кралския си господар.
Драма
6.7
Разказва историята от книгата със същото име от У. Брус Камерън за приятелството между кучето Бела и нейния собствени, медицинския студент Лукас. Двамата изглежда са родени един за друг, още от самото начало, но Бела е представител на порода "бойни кучета" и не е разрешена в родния град Лукас. Идва момента, в който кучето е отведено далече от дома му, а Лукас трябва да го намери. Така се налага Бела да извърви 400 мили в САЩ и да се докосне до живота на повече от един човек, през цялото това пътуване.
 • Bryce Dallas Howard
  Брайс Далас Хауърд
АнимацияКомедияПриключенски
7.8
Япония 20 години в бъдеще, кметът на град Мегасаки издава указ всички кучета да се преместят в отдалечен остров, защото някои от тях са заразени с опасен вирус. 12-годишният Атари Кобаяши не е съгласен с това и потегля към острова да намери любимото си куче.
 • Scarlett Johansson
  Скарлет Йохансон
Драма
7.2
Главния герой е куче, което си спомня предните животи, както и всички негови собственици. То се опитва да намери целта си във всеки един живот.
АнимацияКомедия
5.9
Бонди е куче пастир, което винаги е мечтало за съвсем различен живот - да бъде рок звезда и да свири на китара. Съдбата му се променя, когато той намира радио, което мотивира желанието му да стане музикант и да вземе съдбата си в свои ръце.
 • J.K. Simmons
  Джей Кей Симънс