Дедпул и Върколака

Пес патрул: Филмът (2021)

PAW Patrol: The Movie
6.18.4 хил. гласа
Актьори
Tyler Perry, Will Brisbin, Ron Pardo
Режисьор
Cal Brunker
Сценаристи
Cal Brunker, Bob Barlen
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
Премиера в България
Държави
САЩ, Канада
Продължителност
1 ч 26 мин
Трейлър на Пес патрул: Филмът (2021)
8 245
Абонирай се за YouTube канала ни
Колоритната група палета с необикновени сили и героичност ще трябва да спаси град Адвенчър от алчните амбиции на кмета, който иска да контролира времето и унищожи града.

Филмът е базиран на популярният детски сериал, в който няколко кучета изпълняват най-различни спасителни мисии. Когато някои има нужда от помощ или когато случая попадат в графата невъзможно, Пес Патрул, състоящ се от Райдър и шестте му кучета, се притичва по възможно най-бързия начин. Шестте кучета със своите фантастични суперсили доказват, че няма невъзможни неща и че нито едно от кученцата не е достатъчно малко за тази трудна работа. 

Този път в новата си и опасна мисия те ще трябва да използват всичките си умения. Екипа от героични палета е призоват в град Адвенчър, който се нуждае от тяхната помощ повече от всякога: злодеят знаеше всичко, беше избран за кмет и сега градът е заплашен да потъне в хаос. Неговият план, да управлява времето със своите машини, ще унищожи града и ще изгоди жителите. Спасителният патрул трябва да действа, за да предотврати по-лошото. Те  пътуват с четирите лапи в града, където получават помощта от кучето Либърти.

 

Всички части

  1. Пес патрул: Филмът (2021)
    Пес патрул: Филмът (2021)
  2. Пес патрул 2: Супер филмът (2023)
    Пес патрул 2: Супер филмът (2023)