Кралството на планетата на маймуните

Артър (2024)

Arthur the King
7.23.4 хил. гласа
Актьори
Mark Wahlberg, Juliet Rylance, Simu Liu
Режисьор
Simon Cellan Jones
Сценаристи
Michael Brandt, Mikael Lindnord
Жанр
Приключенски
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 47 мин
Трейлър на Артър (2024)
184
Абонирай се за YouTube канала ни
По време на приключенско състезание Майкъл среща бездомно куче в джунглата, което по-късно се превръща в най-добрия му приятел.

Майкъл (Марк Уолбърг) е капитан на шведския отбор по приключенско бягане. Отчаяно се опитва да получи шанс за победа, като търси спонсор за екипа си за Световното първенство по приключенски състезания в Доминиканската република. По време на 700-километровото състезание в еквадорската джунгла той среща бездомно куче. След като го е нахранил, кучето потегля с него, преминавайки дори най-трудните участъци на планетата. Докато отборът преодолява границите на издръжливостта в състезанието, Майкъл преосмисля какво всъщност означават победата, лоялността и приятелството. След като завършва състезанието, той решава да осинови кучето, да го нарече Артур и да го вземе със себе си в Швеция.

Базиран на романа Артър: кучето, което прекоси джунглата, за да намери дом на шведския атлет Микаел Линднорд, който описва собственото си преживяване с кучето, което го придружава през Еквадор по време на Световното първенство през 2014 г. и го прави известен.

Марк Уолбърг, контузва коляното си още в първия ден на снимките. От този момент нататък болката от травмата му е включена в част от ролята.

С участието на

  • Mark Wahlberg
    Mark Wahlberg
    Марк Уолбърг