Скуби Ду (2020)

Актьори
Mckenna Grace, Zac Efron, Mark Wahlberg
Режисьор
Tony Cervone
Сценарист
Matt Lieberman, Kelly Fremon Craig
Снимки
Los Angeles, California, USA
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Скуби Ду (2020)
337
Абонирай се за YouTube канала ни
Харизматично и говорещо куче Скуби-Ду и господарят му Шаги, отново ще бъдат в центъра на събитията, като този път ще си имат работа с противници на свръхестествения вид - призраци и чудовища.

Как се срещнаха Скуби-Ду и Шаги? Това ново приключение, с участието на популярното, харизматично и говорещо куче, е история за произхода на особената банда, която изследва паранормални събития. Една съвсем случайна среща между емблематичното куче и малко дете даде началото на едно голямо приятелство, което основа изследователската компания “Мистерия”, начело с младите детективи Фред, Велма и Дафне.

В наши дни, всички те ще се върнат отново в митичния си камион наречен “Мистериозната машина” за да разрешат най-предизвикателната мистерия. Въпреки че приятелите заедно са решили много загадки, сега са изправени пред най-големия си проблем: странна организация планира да пусне призрачното куче Цербер в нашия свят. Всички те се захващат да предотвратят този призрачен апокалипсис и откриват, че Скуби има тайно наследство, за което не знае и трябва да изпълни своя дълг, който е предопределен от съдбата му. За щастие те ще бъдат подпомогнати от по-голяма организация и разбира се отново ще разчитат на митичния си камион.

Актьорски състав

 • Mark Wahlberg
  Mark Wahlberg
  Марк Уолбърг
 • Amanda Seyfried
  Amanda Seyfried
  Аманда Сейфрид
 • Zac Efron
  Zac Efron
  Зак Ефрон