Филми с Аня Тейлър-Джой

Аня Тейлър-Джой
Anya Taylor-Joy
Това е първата част от рестартирането на поредицата X-men. Marvel въвежда нова група мутанти, които обаче вместо да се намират в познатия институт за надарени хора и деца, те са затворени в болница, която ги плаши, защото са третирани като мутанти, а докторите се интересуват единствено от техните специални сили.
Ема е интелигентна, но и разглезена млада дама, която е доста далече от идеята за романтична любов. Всъщност тя не проявява интерес към мъжете, които среща, но обича да създава бракове за други. Тя ще направи някои грешки, продиктувани от нейната неопитност и ще влезе в отношения с неподходящи хора. За да поправи грешките си, ще трябва да предприеме фалшиви стъпки, които ще я отведат до истинската любов, която винаги е била до нея.
Санди (Аня Тейлър-Джой) е млада и страстна дизайнерка, която по мистериозен начин е успяла да пробие в кариерата си. Но през 60-те години на миналия век в Лондон, не всичко е толкова хубаво и скоро ще открие ужасяващи събития.
Продължение на трилогията след Неуязвимия 2000 и На парчета 2017. Тази трета част ще обедини всички герои в един филм, който никой не беше очаквал.
Марла и брат ѝ попадат в необятния свят на Плеймобил. За да се върнат в познатия си свят, ще трябва да преминат през редица приключения и най-вече ще си имат работа с императорът Максим, кой не иска да ги освободи.
В трилъра, Кевин има раздвоение на личността, при която в него има 23 различни личности - мъже, жени и деца. Сега той е отвлякъл няколко тийнейджърки, които за да се измъкнат, ще се опитат да настроят личностите му един срещу друга.
Млада жена, която работи в голяма компания е изпратена до отдалечено място, където трябва да разследва ужасяващ инцидент, касаещ нещо свръхсекретно събитие. Скоро разбира, че при инцидента е имало човешко присъствие, заобиколено мистерия.
Роуз Хатауей е получовек полувампир, а Лиса е смъртен вампир. Те трябва да се защитават от безсмъртните