Аня Тейлър-Джой
Anya Taylor-Joy

Новите мутанти (2020)

Ново поколение надарени тийнейджъри мутанти се намират в училището на професор Ксавие. Докато те се учат как да ползват силите си, трябва да се борят с другата си страст: желанието да избягат от съоръжението.

Стъкления (2019)

Продължение на трилогията след Неуязвимия 2000 и На парчета 2017. Тази трета част ще обедини всички герои в един филм, който никой не беше очаквал.
6.7

Playmobil: Филмът (2019)

Марла и брат ѝ попадат в необятния свят на Плеймобил. За да се върнат в познатия си свят, ще трябва да преминат през редица приключения и най-вече ще си имат работа с императорът Максим, кой не иска да ги освободи.
4.5

Морган / Morgan (2016)

Млада жена, която работи в голяма компания е изпратена до отдалечено място, където трябва да разследва ужасяващ инцидент, касаещ нещо свръхсекретно събитие. Скоро разбира, че при инцидента е имало човешко присъствие, заобиколено мистерия.
5.8

На парчета / Split (2017)

В трилъра, Кевин има раздвоение на личността, при която в него има 23 различни личности - мъже, жени и деца. Сега той е отвлякъл няколко тийнейджърки, които за да се измъкнат, ще се опитат да настроят личностите му един срещу друга.
7.3

Академия за вампири / Vampire Academy (2014)

Роуз Хатауей е получовек полувампир, а Лиса е смъртен вампир. Те трябва да се защитават от безсмъртните
5.5