Аня Тейлър-Джой
Anya Taylor-Joy
Ново поколение надарени тийнейджъри мутанти се намират в училището на професор Ксавие. Докато те се учат как да ползват силите си, трябва да се борят с другата си страст: желанието да избягат от съоръжението.
Ема е интелигентна, но и разглезена млада дама, която е доста далече от идеята за романтична любов. Всъщност тя не проявява интерес към мъжете, които среща, но обича да създава бракове за други. Тя ще направи някои грешки, продиктувани от нейната неопитност и ще влезе в отношения с неподходящи хора. За да поправи грешките си, ще трябва да предприеме фалшиви стъпки, които ще я отведат до истинската любов, която винаги е била до нея.
Продължение на трилогията след Неуязвимия 2000 и На парчета 2017. Тази трета част ще обедини всички герои в един филм, който никой не беше очаквал.
Марла и брат ѝ попадат в необятния свят на Плеймобил. За да се върнат в познатия си свят, ще трябва да преминат през редица приключения и най-вече ще си имат работа с императорът Максим, кой не иска да ги освободи.
Млада жена, която работи в голяма компания е изпратена до отдалечено място, където трябва да разследва ужасяващ инцидент, касаещ нещо свръхсекретно събитие. Скоро разбира, че при инцидента е имало човешко присъствие, заобиколено мистерия.
В трилъра, Кевин има раздвоение на личността, при която в него има 23 различни личности - мъже, жени и деца. Сега той е отвлякъл няколко тийнейджърки, които за да се измъкнат, ще се опитат да настроят личностите му един срещу друга.
Роуз Хатауей е получовек полувампир, а Лиса е смъртен вампир. Те трябва да се защитават от безсмъртните