На парчета / Split (2017)

7.3288 760 votes
Актьори
James McAvoy, Haley Lu Richardson, Anya Taylor-Joy
Режисьор
M. Night Shyamalan
Сценарист
M. Night Shyamalan
Снимки
Sun Center Studios, Pennsylvania, Aston
Жанр
Трилъри
Година
2017
Премиера в България
20 Януари 2017
Държава
USA
Продължителност
116 мин.
Трейлър на На парчета / Split (2017)
5 / 5 - 1 vot
2761
6
0
Присъединете се към YouTube канала ни
В трилъра, Кевин има раздвоение на личността, при която в него има 23 различни личности - мъже, жени и деца. Сега той е отвлякъл няколко тийнейджърки, които за да се измъкнат, ще се опитат да настроят личностите му един срещу друга.
Раздялата

Кевин не е само Кевин, а всъщност в него има цели 23 личности. Пациентът на психиатъра д-р Флетчър страда от дисоциативно разстройство на личността, с такъв характер, че очарова и обърква науката.  Смята се, че някои от тях могат да осигурят уникален физически характеристики на неговото лице. Една от самоличността му, все още не е доказана, но ако се случи немислимото, се предполага, че тя ще започне да доминира над другите и дори Кевин може да се промени физически.

Сега той е отвлякъл три тийнейджърки, сред които е, своенравната и внимателна Кейси. Тя започва да води битка с неговите личности, която излага младите жени на опасност. Но в него има много повече и дори съвсем различни личности от това което те да си представяли.  В главата на Кевин са се заселили, някои жени, 9-годишно момче, но останалите не са безвредни. Момичетата ще се опитата да настроят неговите личности една срещу друга, като по този начин вътрешния свят на Кевин започва да се разпада. Но дали няма още един Кевин и кой от двамата е истинския?
Добави ревю

Всички части

  1. На парчета (2017)
    На парчета (2017)
  2. Стъкления (2019)
    Стъкления (2019)