Смъртта може да почака
Last Night in Soho

Последна нощ в Сохо (2021)

7.3460 votes
Актьори
Anya Taylor-Joy, Diana Rigg, Thomasin McKenzie
Режисьор
Edgar Wright
Сценарист
Krysty Wilson-Cairns, Edgar Wright
Снимки
London, England, UK
Жанр
Драма, Трилъри, Ужаси
Година
2021
Премиера в България
Държава
Англия
Продължителност
1 ч 56 мин
Трейлър на Последна нощ в Сохо (2021)
256
Абонирай се за YouTube канала ни
Елоиз е млада и страстна дизайнерка, която открива своята дарба: може да се връща назад във времето. Тя започва да води двойствен живот в Лондон през 60-те години, където обаче не всичко е толкова хубаво и скоро ще открие ужасяващи събития.

Младата Елоиз е от провинцията и току-що се е преместила в Лондон, където иска да реализира голямата си страст към модния дизайн. Ефектни материи, класически кройки или смели модели: за модната дизайнерка облеклото е начин на живот. В допълнение към таланта си, тя има и друга способност, която желае да бъде скрита: тя може да пътува във времето и се озовава в Лондон през 60-те години. Във вида на младата Санди (Аня Тейлър-Джой) тя се скита из клубовете и живее непознат паралелен живот. Един ден среща зашеметяващия мениджър Джак, по който си пада. Но колкото и живо да е чувството през 60-те години в британския мегаполис, Санди трябва да осъзнае, че тази версия на града, не е такава, каквато ѝ изглежда. Това, което пише в книгите по история, се различава от нейната реалност.

Психологически трилър на ужасите, който се развива в централен Лондон.

Last Night in Soho (2021) Last Night in Soho (2021)

 

С участието на

  • Anya Taylor-Joy
    Anya Taylor-Joy
    Аня Тейлър-Джой
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички