Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Супер Марио Bros.: Филмът (2023)

The Super Mario Bros. Movie
Тръбите са нашата игра. Да започваме.
7239 хил. гласа
Актьори
Chris Pratt, Charlie Day, Anya Taylor-Joy
Режисьори
Michael Jelenic, Aaron Horvath
Сценарист
Matthew Fogel
Снимки
Paris, France
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
Премиера в България
Държави
САЩ, Япония
Продължителност
1 ч 32 мин
Трейлър на Супер Марио Bros.: Филмът (2023)
9 501
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Супер Марио Bros.: Филмът (2023)
Трейлър на Супер Марио Bros.: Филмът (2023)
Адаптация на известната игра Супер Марио от Илюминейшън. Героите са озвучени от Крис Прат и Аня Тейлър-Джой.

Супер Марио е един обикновен водопроводчик от Бруклин. Заедно с брат си Луиджи управляват сравнително неуспешна малка водопроводна компания. Когато Бруклин е наводнен, братята виждат големия си шанс – каква по-добра реклама от това да спасиш града. Но всичко ще се окаже съвсем различно, тъй като откриват портал към магически свят. Поради безумно стечение на обстоятелствата, докато поправят подземен тръбопровод заедно с брат си, се озовават в подземен лабиринт, който ги отвежда в пъстрото кралство на гъбите, населено с всякакви странни същества и управлявано от принцеса Пийч (Аня-Тейлър Джой), която е удивително компетентна в бойните изкуства. Скоро обаче мирният свят е разтърсен от огнедишащо чудовище – гадният крал на костенурките Баузър иска да разшири властта си. След като Луиджи се изгубва, Марио, Пийч и една говореща гъба тръгват на пътешествие, да го открият, защото той е единственият начин да спасят света от безмилостния Баузър.

Преди да се преборят с противника си, ще трябва да се изправят срещу армия от гъби. Калдъръмени улици и замъци с многобройни опасности ще бъдат някои от препятствията, които ще трябва да преодолеят, за да постигнат целта си.

Илюминейшън създава анимационен филм “Супер Марио” по известната видеоигра на Нинтендо, както беше обявено през ноември 2017 г. В оригинал звезди Крис Прат и Аня Тейлър-Джой ще озвучават филма.

 

 

С участието на

  • Chris Pratt
    Chris Pratt
    Крис Прат
  • Anya Taylor-Joy
    Anya Taylor-Joy
    Аня Тейлър-Джой