Смърт край Нил

Лего филмът 2: Второто пришествие (2019)

6.651 850 votes
Актьори
Chris Pratt, Will Arnett, Elizabeth Banks
Режисьор
Mike Mitchell
Сценарист
Christopher Miller, Phil Lord
Жанр
Анимация, Екшън, Приключенски
Година
2019
Премиера в България
Държава
Дания, Норвегия, Австралия, САЩ
Продължителност
1 ч 47 мин
Трейлър на Лего филмът 2: Второто пришествие (2019)
6 605
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Лего филмът 2: Второто пришествие (2019)
Продължение на успешния филм Лего от 2014 година. Главния герой ще бъде отново Емет, който заедно с Батман и Луси ще се борят срещи нашественик от друга планета.

Изминаха 5 години откакто Duplo лего нападателите, предвождани от Лорд Бизнес атакуваха лего света Steinstadt. Те дойдоха от космоса и застрашиха целия им свят. Плановете на безскрупулния лорд бяха усоетени, но войната с нашествениците промени техния свят завинаги. Така планетата им Steinstadt, се превърна в пост-апокалиптичен свят, наречен Apocalypseburg. Сега в домът на Емет няма много цвят и радост. Duplo унищожиха всичко което те са създали, много по-бързо, от колкото  могат да го възстановят.

Независимо от това, Емет се опитва да продължава стария си начин на живот. Той е винаги весел, като че ли нищо не се е случило. За разлика от всеки друг, който се подготвя за по-нататъшни борби, той не вижда смисъл в това. В момента, в който всички си мислят, че по-зле не може да стане, се появява междугалактическия натрапник на име General Sweet Mayhem от системата Systar. Той се опитва да обедини сили с Duplo, за да превземе света на Емет. Луси е отвлечена, а Емет няма друг избор, освен да предприеме спасителна мисия.

В опитите си да победят мистериозните извънземни Емет, Луси, Батман и другите герои ще пътуват до далечни и все още непознати светове.

Зад кадъра и информация

След огромния успех на The Lego Movie – не само в боксофиса, но и сред критиците, бързо стана ясно, че ще се появи продължение. В крайна сметка, режисьорите тласнаха продължението дотолкова, че междувременно се появиха филмите Батман и Нинджаго на същия франчайз. Завръщат се приключенията и преживяванията на Емет, лего човече, който е обикновен строителен работник без специални качества, но в предната част успя да стане малко по-добър майстор строител. Това продължение ще следва събитията настъпили в първата част през 2014 г., когато жителите на планетата Duplon, атакуваха град Ладрибурго.

Актьорски състав

 • Jason Momoa
  Jason Momoa
  Джейсън Момоа
 • Chris Pratt
  Chris Pratt
  Крис Прат
 • Elizabeth Banks
  Elizabeth Banks
  Елизабет Банкс
 • Bruce Willis
  Bruce Willis
  Брус Уилис
 • Will Ferrell
  Will Ferrell
  Уил Феръл
 • Jonah Hill
  Jonah Hill
  Джона Хил
 • Alison Brie
  Alison Brie
  Алисън Бри
 • Ralph Fiennes
  Ralph Fiennes
  Ралф Файнс

Всички части

 1. LEGO: Филмът (2014)
  LEGO: Филмът (2014)
 2. Лего филмът: Батман (2017)
  Лего филмът: Батман (2017)
 3. Лего филмът: Нинджаго (2017)
  Лего филмът: Нинджаго (2017)
 4. Лего филмът 2: Второто пришествие (2019)
  Лего филмът 2: Второто пришествие (2019)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички