Лего филмът: Нинджаго (2017)

621 470 votes
Актьори
Jackie Chan, Fred Armisen, Dave Franco
Режисьор
Paul Fisher, Charlie Bean
Сценарист
Paul Fisher, Bob Logan
Жанр
Анимация, Екшън, Приключенски
Година
2017
Премиера в България
Държава
САЩ, Дания, Австралия
Продължителност
1 ч 41 мин
Трейлър на Лего филмът: Нинджаго (2017)
8 066
Абонирай се за YouTube канала ни
Шестима приятели живеят на един остров, където през деня посещават училището, а вечерта се обучават като нинджи от Сенсей Ву. Един ден, островът е нападнат от зъл военачалник. Те ще се обединят, със своите специални сили, за да предпазят дома си.

The Lego Ninjago Movie (2017)

Шест тийнейджъри нинджи Дейв, Лойд, Nya, Jay, Зейн и Коул живеят на остров, където посещават своето училище. Но през нощта, когато не се срещат с учители и ученици, техния живот е доста по-различен: те се обучават от Сенсей Ву като нинджи, които притежават специални способности, оръжия и превозни средства, с които пазят острова от чудовища и злодеи. Това за тях е лесно упражнение, но проблемите идат с появата на нов враг на хоризонта, с който техния дом е в голяма опасност. Те трябва да се борят срещу злия военачалник Garmadon, който напада острова им със своята армия.

В битката за спасяване на острова, младия Лойд известен още като Зелената нинджа заедно с приятелите си, които владеят всички тайни на това бойно изкуство ще бранят дома си.  Всъщност Garmadon е баща на Лойд и в тази епична конфронтация ще се изправят баща срещу син. По време на битката, нинджите ще трябва да се научат да преодоляват своето его и да обединят сили за да разгърнат истинската си сила.
През 2011 започна сериала Lego Ninjago: Masters of Spinjitzu, което има повече от 50 епизода и е най-продължителния сериал на Lego. Света на Ninjago е вдъхновен от темата азиатските Ninja и Samurai, но добавя свои собствени, модерни елементи. филмът ще се отклони от сюжета на сериала.

С участието на

 • Olivia Munn
  Olivia Munn
  Оливия Мун

Всички части

 1. LEGO: Филмът (2014)
  LEGO: Филмът (2014)
 2. Лего филмът: Батман (2017)
  Лего филмът: Батман (2017)
 3. Лего филмът: Нинджаго (2017)
  Лего филмът: Нинджаго (2017)
 4. Лего филмът 2: Второто пришествие (2019)
  Лего филмът 2: Второто пришествие (2019)