Неукротимият Спирит
Sonic the Hedgehog

Соник Филмът (2020)

6.597 830 votes
Актьори
Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden
Режисьор
Jeff Fowler
Сценарист
Josh Miller, Pat Casey
Снимки
Vancouver, Canada, British Columbia
Жанр
Анимация, Екшън, Приключенски
Година
2020
Премиера в България
Държава
Канада, САЩ, Япония
Продължителност
1 ч 39 мин
Бюджет
90,000,000
Трейлър на Соник Филмът (2020)
17 680
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Соник Филмът (2020)
Коварният зъл гений доктор Роботник създава планове, които могат да бъдат опасни за света. Единствено таралежа Соник и неговите съюзници имат шанс да го спрат, преди да е станало твърде късно.

Соник, синият таралеж от друго измерение, идва на Земята за да се предпази от извънземни, които искат да използват неговите специални способности за свои собствени цели. За жалост на нашата планета ситуацията не е по-различна. Американското правителство също се интересува от бързия таралеж, който предизвиква прекъсване на електричеството при своето пристигане. Вашингтон наема безумния др. Роботник да открие Соник, без да подозира, че лудият професор иска да използва силите на таралежа за свои зли цели.

Соник получава неочаквана помощ от своя нов съюзник полицая Том, който решава да помогне на новия си приятел да събере пръстените си и да осуети плановете на Роботник за световно господство.

През 1991 г. Соник за първи път се появи като видео игра, създадена от японската компания Sega. В играта той трябваше да попречи на Роботник и неговите създанията да поеме световното господство. Играта беше последвана от няколко продължения.

Като ТВ сериал на домашните екрани на своите фенове, за първи път се появява през 1993 г. Последваха и други филми, като например този през 1996 г., който носи същото име като играта

След излизането на първите кадри и трейлъра, зрителите изразиха недоволство от външния вид на Соник. В резултат на това той беше преработен, а датата на кино изданието отложено за няколко месеца.

 

С участието на

  • Jim Carrey
    Jim Carrey
    Джим Кери
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички