Дедпул и Върколака

Костенурките нинджа: Пълен хаос (2023)

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
7.267 хил. гласа
Актьори
Micah Abbey, Nicolas Cantu, Shamon Brown Jr.
Режисьори
Jeff Rowe, Kyler Spears
Сценаристи
Seth Rogen, Evan Goldberg
Снимки
New York City, New York, USA
Жанр
Анимация, Екшън, Приключенски
Година
Премиера в България
Държави
САЩ, Япония, Канада
Продължителност
1 ч 39 мин
Трейлър на Костенурките нинджа: Пълен хаос (2023)
4 621
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Костенурките нинджа: Пълен хаос (2023)
След години обучение в канализациите на Ню Йорк костенурките нинджа излизат на повърхността за да се борят срещу зловещ синдикат.

Донатело, Леонардо, Микеланджело и Рафаел всъщност искат всичко, което искат нормалните младежи. Те обаче са израснали далеч и в изолация от човешкия свят, защото са костенурки мутанти, които са били обучени и отгледани в канализацията на Ню Йорк от своя учител Сплинтер. Настъпва момента, в който искат да спечелят репутация на герои на повърхността с героични постъпки. С помощта на репортерката Ейприл О’Нийл те се изправят срещу опасен престъпен синдикат, ръководен от суперзлодея Суперфлай. Убедени, че ще победят всяка заплаха, те не са очаквали, че синдикатът е също толкова добре подготвен и изпраща срещу тях армия от мутанти. За братята костенурки е време да осъзнаят, че не са единствени с тези свръх сили и бойни умения. За съжаление новооткритите им врагове преследват зловещ план: унищожаването на цялото човечество. Ситуацията ескалира все повече и повече, а само четири костенурки нинджи нямат силата да се противопоставят. От война с оръжие, е време на война с ум.

Анимацията е базирана на героите от комиксите на Кевин Ийстман и Питър Леърд. Приключенията на четирите костенурки нинджи са филмирани няколко пъти за киното. По предложение на Сет Роугън за озвучаването на героите са избрани тийнейджъри, за да се създаде филма с по-автентичен вид.

С участието на

  • Rose Byrne
    Rose Byrne
    Роуз Бърн