Аквамен 2 и изгубеното кралство

Велика Сезон 3 (2023)

The Great
8.252 хил. гласа
Сезон 3
10 епизода
Актьори
Elle Fanning, Gwilym Lee, Phoebe Fox
Сценарист
Tony McNamara
Снимки
Royal Palace, Caserta, Campania, Italy
Жанр
Драма, Комедия
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Велика Сезон 3 (2023)
460
Абонирай се за YouTube канала ни
Въпреки преврата, който Екатерина беше планирала, двойката се опитва да намери своя път. Екатерина иска да се докаже като лидер, а Петър се опитват да реши проблемите в брака си.

Сатирична драма за възхода на Екатерина Велика (Ел Фанинг), която се превръща от аутсайдер до най-дълго управлявалата владетелка в историята на Русия. Екатерина пристига в Русия с уреден брак със своенравния престолонаследник Петър (Никълъс Холт). Тя не намира нищо, което е очаквала, защото вижда един покварен изостанал свят, който иска да промени из основи.

Бракът на Катрин и Питър е изправен пред огромни предизвикателства. В крайна сметка тя се опита да убие съпруга си, a всичките му приятели да бъдат вкарани в затвора. Въпреки всичко двойката иска да намери начин да спаси връзката си. Докато Катрин преследва задълженията си като царица, Питър се опитва да се заеме с други неща. Той не може да изхвърли от главата си гласа на баща си, който е починал разочарован. Междувременно Катрин иска да укрепи репутацията си извън Русия и приема посланик от Америка. Той я вдъхновява да организира среща, на която да бъдат изслушани хора от всички слоеве на обществото.

С участието на

  • Nicholas Hoult
    Nicholas Hoult
    Никълъс Холт
  • Elle Fanning
    Elle Fanning
    Ел Фанинг