Кунг-фу панда 4

Короната Сезон 6 последен (2023)

The Crown
8.6253 хил. гласа
Сезон 6
10 епизода
Актьори
Claire Foy, Imelda Staunton, Olivia Colman
Сценарист
Peter Morgan
Снимки
Ardverikie Estate, Kinloch Laggan, Newtonmore, Highland, Scotland, UK
Жанр
Драма, Исторически
Година
Премиера
Държава
Англия
Трейлър на Короната Сезон 6 последен (2023)
2 704
Абонирай се за YouTube канала ни
Шестия и последен сезон на сериала Короната ще се фокусира върху трагичната смърт на лейди Даяна (Елизабет Дебики) през 1997 г. и последствията от нея. Нейното семейство трябва да се справи с този тежък удар.

Последният сезон на Короната се фокусира върху периода 1997-2005 г., който се смята за един от най-трудните периоди за британското кралско семейство. Репутацията на кралското семейство продължава да бъде накърнявана. Принцеса Даяна (Елизабет Дебицки) все повече се отдалечава от кралското семейство и вече има връзка с египетския милиардер Доди Файед. Никой не би могъл да предположи, че двамата ще загинат в тежка автомобилна катастрофа през 1997 г. Докато британците скърбят за своята знаменита икона, кралското семейство е изправено пред морална дилема –  как трябва да реагира на смъртта на Даяна, когато раздялата с принц Чарлз се е превърнала в кална медийна битка?

Синовете на Даяна Уилям и Хари скърбят за майка си и все повече усещат натиска на обществото. Чарлз поддържа връзката си с Камила докато Уилям се среща за първи път с бъдещата си съпруга Кейт Мидълтън.

С участието на

 • Matthew Goode
  Matthew Goode
  Матю Гуд
 • Elizabeth Debicki
  Elizabeth Debicki
  Елизабет Дебики
 • Claire Foy
  Claire Foy
  Клеър Фой