Проклятието на плачещата жена (2019)

5.332 840 votes
Актьори
Linda Cardellini, Raymond Cruz, Patricia Velasquez
Режисьор
Michael Chaves
Сценарист
Tobias Iaconis, Mikki Daughtry
Жанр
Трилъри, Ужаси
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 33 мин
Трейлър на Проклятието на плачещата жена (2019)
8 956
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Проклятието на плачещата жена (2019)
Легенда за плачещата жена: сълзите ѝ са вечни и смъртоносни, а онези, които чуя смъртната ѝ присъда, в тъмнината на нощта, са осъдени.

La Llorona – “плачещата жена” – това е името на една жена феномен, която е заключена между двата свята на живите и мъртвите. Тя има тази участ, защото изгуби децата си. От този момент тя винаги плачи и който я чуе, ще бъде прокълнат. Тя се скита в сенките на нощта и преследва други деца, за да ги замени със собствените си. С времето, става все по-ненаситна, а нейните методи все по-жестоки… или поне така разказва легендата.

През 1973 г., Анна Гарсия е социален служител в Лос Анджелис и разбира се не вярва на подобни призрачни истории. Сега тя трябва да посети жена, която е обвинена в насилие, а децата ѝ са мистериозно изчезнали. Пренебрегвайки смразяващото предупреждение на жената, колкото по-дълбоко и интензивно прониква в случая, толкова повече започва да осъзнава, че вероятно собственото ѝ семейство е в голяма опасност.

Самата Анна е майка на две деца и скоро открива приликите между нейния случай и свръхестествените събития, които започват да я преследват. Но възможно ли е около тези истории да има много повече истина, от колкото човек би предположил? Към мистериозния случай се включва  чудодеен лечител, който трябва да донесе някаква яснота.

Скоро тя ще бъде засмукана в страшно свръхестествено царство. Единствената надежда да оцелее от смъртоносния гняв, който се изсипва над нея, е да намери човек, който практикува дейност свързана с отблъскване на злото. В един непознат свят, в който се сблъскват страхът и вярата, Анна ще трябва да оцелее от смъртоносния писък на злото. Нейната единствена надежда е да избяга от своите страдания, защото това, което се крие в тъмнината, никога няма да спре..

Внимавай, защото във смразяващия ужас, злото няма да се спре пред нищо, за да те привлече към тъмнината. Няма да намериш мир от страданията, нито милост и никой не може да избяга от проклятието на плачещата жена…

С участието на

  • Linda Cardellini
    Linda Cardellini
    Линда Карделини