Дедпул и Върколака

Чонси (2024)

Imaginary
4.711 хил. гласа
Актьори
DeWanda Wise, Pyper Braun, Taegen Burns
Режисьор
Jeff Wadlow
Сценаристи
Greg Erb, Jason Oremland
Снимки
New Orleans, Louisiana, USA
Жанр
Ужас
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 44 мин
Трейлър на Чонси (2024)
552
Абонирай се за YouTube канала ни
Малко момиче намира нов приятел в лицето на плюшеното мече Чонси. След като създават странна връзка, става ясно, че в играчката има нещо зловещо.

След като Джесика се е омъжила, тя се премества в дома на детството си, където с нетърпение очаква спокоен живот в покрайнините на големия град. Най-малката ѝ дъщеря Алис тръгва да разглежда къщата и намира старото плюшено мече на Джесика в мазето. То се превръща в любимата ѝ играчка от пръв поглед. Тя създава необикновена връзка с него, което кръщава Чонси. След като Алис изгражда загадъчна привързаност към него, тя започва да се държи странно, а игрите с него стават все по-опасни. Нейните детски игри придобиват все по-мрачен характер и пораждат безпокойство. Първоначално никой не може да обясни рязката смяна в поведението на малкото момиче, което става все по-тревожно и обезпокоително. В един момент Джесика започва да подозира, че нейното старо плюшено мече е изгубило някогашната си добра душа и че зла сила е взела надмощие. Тази сила кара Алиса да танцува по нейната мелодия.

Филм на ужасите, който навлиза в привидно невинния свят на въображаемите приятели. Джеф Уадлоу вече е режисирал други филми на ужасите, като Истина или предизвикателство (2018) и Островът на фантазиите (2020). Вдъхновението му за Чонси е дошло от Полтъргайст (1982), който според него е идеалния баланс между страха и сплотеността на семейството.