Филми с Марк Уолбърг

Марк Уолбърг
Mark Wahlberg
Пиратът и ловец на глави Нейтън Дрейк потегля на едно авантюристично приключение в търсене на изгубения град Ел Дорадо
Един човек има халюцинациите, които го преследват цял живот като кошмар. Той открива, че всъщност, те не са това, което е мислил, а спомени от други животи.
Римейк на култовия анимационен сериал "Скуби-Ду", създаден през 1969 г., в който се разказва за говорещото куче и неговите приятели. Заедно те разрешават мистериозни престъпления.
Спенсер беше прекалено морално ченге, кариерата на което бързо приключи в затвора. Сега когато е освободен, войната между него и бившите му колеги ескалира толкова много, че се налага да ги убие за да намери спокойствие и справедливост.
Семейна комедия, историята на която следва двойка, която решава да осинови деца. Прекалено бързо, те вдигат родителското ниво от едно на три деца, които са доста непокорни, но с чувството, че са попаднали на чудесните родители. Възпитанието им се оказва нещо невъзможно, но скоро ще разберат, че в тяхното семейство, ще срещнат редица невъзможни проблеми.
Силва и екипа ми са агенти призраци - за света те не съществуват, но реално винаги изпълняват най-трудните мисии. Сега са изпратени в страна в Югоизточна Азия, където трябва да намерят откраднато ядрено оръжие. Там намира ченге, което разполага с информация за откраднатите радиоактивни материали и иска безопасност до преминаването в американската страна.
Сюжета следва действителните събития през 1973 г., когато внука на един от най-богатите хора в света е отвлечен. Похитителите искат откуп в размер 17 милиона и заплашват да убият младежа, а бизнесмена отказва да плати.
Първата част на комедията беше през 2015, където непохватния истински баща видя, че съпругата му има нов мъж, а негови деца и реши да покаже, че може да бъде по-добър баща. Те започват да се конкурират, кой е по-забавен баща и кой ще изберат децата.
В тази част на Transformers, режисьора Майкъл Бей отприщва за пети път епична битка между Autobots и Decepticons. Марк Уолбърг се завръща отново в човешкия си герой.
Документален филм за атентатите в Бостън по време на маратона през 2013. Филма илюстрира доклада на полицая, който се е заел с разследването и намирането на атентаторите.
Това е историята на тези, които са работили в петролна платформа Deepwater Horizon в Мексиканския залив, в моменти на ужасния инцидент в човешката история, който тества волята и издръжливостта на мъжете, затворени се в капана на платформа.
В семейството на разведената и повторно омъжената Sarah настъпва хаос, когато се появява истинския баща на децата и иска да се докаже пред новия й съпруг Дъсти.
Плюшената мечка Ted иска да спечели ръката на своята любима, но проблема е, че тя е човек. Ще може ли да същества любов, между човек и плюшена играчка?
Историята на трима велики боксери - Майк Тайсън, Ивендър Холифийлд и Бърнард Хопкинс. Документален филм за живота им.
Това е грандиозната битка между трансформарите, един от които искат да завземат човечеството, а други искат да го предпазят. Правителството търси Optimus, но след като не може да го намери, то го обявява за изчезнал. В същото време един човек решава да купи стар камион, да оправи и препродаде, за да има пари за следването на дъщеря си, но този камион се оказва Optimus.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички