Мулан

Море в пламъци / Deepwater Horizon (2016)

7.1147 190 votes
Актьори
Mark Wahlberg, Douglas M. Griffin, Kurt Russell
Режисьор
Peter Berg
Сценарист
Matthew Sand, Matthew Michael Carnahan
Жанр
Екшън
Година
2016
Премиера в България
Държава
Хонг Конг, САЩ
Продължителност
1 ч 47 мин
Трейлър на Море в пламъци / Deepwater Horizon (2016)
10 634
Абонирай се за YouTube канала ни
Това е историята на тези, които са работили в петролна платформа Deepwater Horizon в Мексиканския залив, в моменти на ужасния инцидент в човешката история, който тества волята и издръжливостта на мъжете, затворени се в капана на платформа.
На 60км от брега на Луизиана в Мексиканския залив се намира нефтената платформа „Дийпуотър Хърайзън” , където работят Майк Уилямс и Джими Харел като главни техници отговарящи за движението на петрола. Майк и Джими забелязват, че нещо не е наред и налягането е прекалено високо. След десетки опити да спасят положението, на 20ти април 2010г мястото претърпява немислима катастрофа – пожар причинен от експлозия потопява цялата платформа. Тази трагедия взима със себе си животите на 11 души, а още изключително много хора от екипа са ранени и хванати в капан на платформата. Това се превръща в едно от най-огромните екологични бедствия в историята на САЩ, след като във водите на Мексиканския залив са изхвърлени близо пет милиона барела с петрол, причинявайки непоправими щети за морската екосистема.
Други имена:

Дълбоководен хоризонт

В дълбоки води

deepwater-horizon-2016

Актьорски състав

  • Mark Wahlberg
    Mark Wahlberg
    Марк Уолбърг
  • Kurt Russell
    Kurt Russell
    Кърт Ръсел
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички